хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Про "чесні" банки і кредитні історії, на яких заробляють

Вкотре вражена банківським сектором.
Подала заявку на споживчий кредит в кілька банків і вперше в житті отримала відмову, причому з усіх них!
А хитрий ОТП банк добив словами:"Так у Вас же негативна кредитна історія!" Мене як людину-буквоїда і найсумліннішого платника кинуло в жар,і я заявляю:"Такого просто не може бути!" 
Мені запропонували придбати пакет для доступу в Бюро кредитних історій,нова послуга з січня 2015, вибір такий-одноразовий за 50 гривень або для моніторингу за 90 гривень - річний, доступ кожні 3 місяці. 
Зайшла, вся інформація мені знайома і так, читаю:"негативний статус відсутній". Нда, підтримала  банк, краще б дитині щось купила, думаю. Тепер банки так будуть заробляти ще...
Виходить,вони взагалі не кредитують,а сказати про це прямо - табу, і це притому, які надвисокі платежі по них! (Відповідь на цю задачку-немає притоку депозитів,бракує залучених коштів.)
А ввечері син питає як день пройшов (проганяла по банках весь день, результат нульовий),і каже мені: "Треба, мама, йти в чесний банк." -А який банк чесний,як узнати? - "Чесний банк той, у якому беруть мало грошей.От мій папа ходить в чесний банк, він знає де чесний банк, я там був з ним, подивився,там такі шкафи і квіти стоять.."

3

Коментарі

Гість: Рассветная*

13.04.15, 17:49

Банков честных не бывает. А сейчас они все на плаву, могут потонуть в любой момент. Поэтому не спешите расстраиваться. Нет кредита- нет и переплат. У меня знакомый связался с Приватбанком- забрали всё, частный дом, с ремонтом, и семье теперь жить негде.

    24.04.15, 11:42Відповідь на 1 від Гість: Рассветная*

    Та я уже и обрадовалась, честно скажу, что отказали))