хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Супер-супер-супер! Краще не скажеш!

  • 23.01.19, 14:46

#Цікаві_досліди (с) ЛП
Порохоботи, порохолюби, порохозавісімиє та порохооболванєнниє - це окремий кайф на фб. Сумні витівки соціуму та людської природи.

І не плутайте: це різні види у нашій, поки що живій, українській фауні.

Порохоботи - це чьотко: темник, висер, звіт, оплата. Ловляться легко, бо транслюють темники без творчої наснаги - як сказали написати, так і пишуть. Добровольно-поднєвольние такі хлопці та дівчата. Цих жаліти не треба. Люди у знедоленій їхніми хазяями країні працюють за гроші. Чого їх жаліти? Не достойні.

Порохолюби - це ті, що щиро та беззаперечно люблять начальство. Будь-яке. Просто тому, що воно - начальство, а значить, може дати за вірну любов трошки благ - по-перше. По-друге, начальству завжди видніше. Невиліковно плутають начальство із Всесвітом та Мірозданієм. Стокгольмський синдром у чистому вигляді. Цих можна пожаліти - просто тому, що їм вже не допоможеш.

Порохозавісімиє. О, тут складно. Це категорія виживальщиків (survivors) за будь яких умов. У них - отуточки бізнес, отамочки - грантик. Вони роками наполегливо встроювалися у систему (будь-яку), бо від початку просто хотіли мати свою справу. А в системі для цього треба мати дуже-дуже багато друзєй і знакомих Кроліка - тобто, напрацьованих з'вязків. На це йде купа часу та сил. І за свої, вкладені у підтримку цієї влади, ресурси вони "пасть порвуть, моргала виколять". Зрозуміти їх можна. Вибачити - навряд чи.

Порохооболванєнниє. Якщо коротко: ментальні жертви всіх трьох попередніх категорій. "Еслі нє Пеця - то кто?" - невмирущій слоган. Замість "Пєтя" можна підставити "будь-який Вася" - головне, щоби хуярив по телевізору якомога більше пугри. То повна бєзнадьога, просто не чіпайте їх.

P.S. Є ще одна категорія. Та, що починає й закінчує пости мантрою "я не порохобот, але..." Це - категорія під загальним лейблом: "всрався від лютої ненависті". Всирається від ненависті до Тимошенко (та будь-кого, хто не поточний "пєця") - аж гай гуде. Власне, цілком може належати до будь-якого різновиду порохо-ботів, любів, залежних, оболванених. Бо - або свідомо транслює владну пропаганду, або знаходиться під її впливом. Останній мега-приклад з цієї серії - постик із піною на губах такої собі пані, яка стверджує, що у трагедії ДАП винна.... так, ви вже вгадали - Юля винна!

P.P.S. Незалежно від виду порохнутих та незалежно від вашого їм спвічуття/не співчуття, знайте одну просту річ. Це - лайно. Не вступайте в нього навіть краєчком. Щойно зміниться влада (а вона зміниться), вони почнуть співати своїх звичних пісень - вже про нове начальство. Але навіть тоді - не вступайте у це.

(с) Браво колего!!! І всі категоріїї ми спостерігаємо на цьому сайті. Навіть імен не стану називати, ви їх усіх добре знаєте. Але якщо дуже захочете, можу й назвати, там навіть дехто з моїх друзів є. Тож не ображайтеся на дзеркало

6

Коментарі

123.01.19, 15:16


Де ж Ваша повага до бочки?
Щаз як розхитають...

    223.01.19, 15:21

    ЮЛЯ вА всьом вінавата, йоптаААА... ДЕДЬ!ВАЄВАЛІ, МОЖЕМПОВТОРИЦЬ.
    Порошенко чєсно на бізнес зароботал! НЄ завідуйтє Пецє, самі не на що не здатні!!!* rofl*

      323.01.19, 15:39Відповідь на 1 від Сyрi


      Де ж Ваша повага до бочки?
      Щаз як розхитають...
      До човна чи бочки? Не заплутуйте

        423.01.19, 15:44Відповідь на 2 від ель-койот

        Та так, а ще - "Он на армию денех дает". Ага, у вигляді хрєнової техніки зі своїх заводів, на які сам же і "виграє" тендери з бюджету. І ще -"он платіт налогі". Начебто це якийсь героїзм, а не обовязок. І забувають про офшори, з яких ніц не отримує держава

          523.01.19, 15:46Відповідь на 3 від ab absurdo


          Де ж Ваша повага до бочки?
          Щаз як розхитають...
          До човна чи бочки? Не заплутуйте

          саме бочки з лайном.

            623.01.19, 15:49

              723.01.19, 16:37Відповідь на 5 від Сyрi


              Де ж Ваша повага до бочки?
              Щаз як розхитають...
              До човна чи бочки? Не заплутуйте
              саме бочки з лайном.
              Не заважайте, не відлякуйте мені дичину

                823.01.19, 16:39Відповідь на 6 від MышаВсарафане

                Дуже люблю цього автора, знаю її особисто ще з 90-х. вона тоді працювала в Радіо Свобода, ще тій редакції, бойовій. Розумничка й інтелектуалка

                  923.01.19, 19:37Відповідь на 2 від ель-койот


                    1023.01.19, 21:11Відповідь на 9 від vilga

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна