хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

holobok

попередня
наступна

Заява-попередження_4

  • 04.11.17, 00:59

продовження

В відповідності до ст. 3,5,13, Я, громадянин України та власник публічного національного богатства маю право заключити односторонній договір відповідно до ч.2 п.2. ст. 626 Договір є одностороннім, якщо одна сторона бере на себе обов'язок перед другою стороною вчинити певні дії або утриматися від них, а друга сторона наділяється лише правом вимоги, без виникнення зустрічного обов'язку щодо першої сторони. Умови договору можем обговорити, або в відповідності до Постанови Верховної Ради України "Про оплату житлово-комунальних послуг населенням України” від 18.03.1999 №512-14, де зазначено:  Для забезпечення конституційних прав громадян України і недопущення звуження їх змісту та обсягів (статті 22 і 48 Конституції України ( 254к/96-ВР) Верховна Рада України постановляє:

1. Встановити плату за житло і комунальні послуги не більше 15 відсотків фактично отриманого сукупного доходу сім'ї. Рівень сукупного доходу сім'ї і частка плати за житлово-комунальні послуги у цьому доході встановлюються на підставі декларування доходів усіх членів сім'ї, (ст. 67 КУ "Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом", (це не податкова декларація).

2. ЗАБОРОНИТИ Кабінету Міністрів України, місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, підприємствам і організаціям НЕЗАЛЕЖНО від форм власності відключати жилі приміщення від енерго-, тепло-, водо- і газопостачання та відселяти із житла громадян у разі невнесення ними плати за житлово-комунальні послуги у зв'язку з невиплатою заробітної плати або пенсії і непризначенням субсидії.

Сплачувати за усі надані послуги, як зазначено в Постанові не більше 15%, або звертайтесь до органів державної влади чи місцевого самоврядування.

Ст. 228. Правочин вважається таким, що порушує ПУБЛІЧНИЙ ПОРЯДОК, якщо він був спрямований на порушення конституційних ПРАВ і свобод людини і громадянина, знищення, пошкодження майна фізичної або юридичної особи, держави, Автономної Республіки Крим, територіальної громади, незаконне заволодіння ним. Правочин, який порушує публічний порядок, Є НІКЧЕМНИЙ.

ПОСТАНОВА  КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ  від 22 березня 2017 р. № 187 :

7. НАК “Нафтогаз України” придбаває з 1 квітня 2017 р. по 1 квітня 2018 р. природний газ відповідно до абзаців першого і другого пункту 6 цього Положення за ціною, визначеною на рівні 4849 гривень за 1000 куб. метрів (без урахування податку на додану вартість).

14. Постачальники природного газу, що закуповують природний газ у НАК “Нафтогаз України” відповідно до пунктів 10 і 11 цього Положення, зобов’язані до 1 квітня 2018 р. постачати такий природний газ виключно побутовим споживачам та релігійним організаціям (крім обсягів, що використовуються для провадження їх виробничо-комерційної діяльності) за ціною, в якій торговельна надбавка (націнка) постачальника не може перевищувати 2,5 відсотка ціни природного газу,за якою такі постачальники закупили ці обсяги природного газу у НАК ”Нафтогаз України” відповідно до цього Положення (без урахування податку на додану вартість).

 

УКРАЇНСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ СЛОВНИК.

Публічний порядок (порядок громадський) - урегульована моральними і правовими нормами система суспільних відносин, що має на меті гарантування громадської безпеки і спокою, захисту честі і гідності громадян, нормальних умов для діяльності державних та громадських організацій.

Якщо всі уповноважені Народом владні органи порушують Конституцію України і разом з цим права та свободи громадян, то це говорить про свавілля і курс на розвал держави.

Вимагаю повернутись до правових норм на підставах ст.273 ЦК. Забезпечення здійснення особистих немайнових прав які забезпечують ПРИРОДНЕ ІСНУВАННЯ громадян України. Зверну Вашу увагу на такі статті цього кодексу

2. Юридичні особи, їх працівники, окремі фізичні особи, професійні обов'язки яких стосуються особистих немайнових прав громадян, зобов'язані утримуватися від дій, якими ці права можуть бути порушені.

3. Діяльність фізичних та юридичних осіб не може порушувати особисті немайнові права.

Стаття 274.

1. Обмеження особистих немайнових прав громадян, встановлених Конституцією України, можливе лише у випадках, передбачених нею.

2. Обмеження особистих немайнових прав фізичної особи, встановлених Цивільним Кодексом та іншим законом, можливе лише у випадках, передбачених ними.

Так ст. 203. Загальні вимоги, додержання яких є необхідним для чинності правочину

1. Зміст правочину не може суперечити Цивільному Кодексу, іншим актам цивільного законодавства, а також інтересам держави і суспільства, його моральним засадам.

Ст. 215. Недійсність правочину. 1. Підставою недійсності правочину є недодержання в момент вчинення правочину стороною (сторонами) вимог, які встановлені частинами першою, третьою, п'ятою та шостою статті 203 Цивільного кодексу.

2. Недійсним є правочин, якщо його недійсність встановлена законом (нікчемний правочин). У цьому разі визнання такого правочину недійсним судом не вимагається.

А в частині 1 ст. 203 зазначено що. Зміст правочину не може суперечити цьому Кодексу, іншим актам цивільного законодавства, а також інтересам держави і суспільства, його моральним засадам.

Ст. 228. Правові наслідки вчинення правочину, який порушує публічний порядок, вчинений з метою, що суперечить інтересам держави і суспільства

1. Правочин вважається таким, що ПОРУШУЄ ПУБЛІЧНИЙ порядок, якщо він був спрямований на порушення конституційних ПРАВ і свобод людини і громадянина, знищення, пошкодження майна фізичної або юридичної особи, держави, Автономної Республіки Крим, територіальної громади, незаконне заволодіння ним.

2. Правочин, який порушує ПУБЛІЧНИЙ порядок, Є НІКЧЕМНИМ.

В відповідності до ст. 55 КУ. Права і свободи людини і громадянина захищаються судом.

А так ст. 15 ЦК зазначаєщо, кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання, а також на захист свого інтересу, який не суперечить загальним засадам цивільного законодавства.

Ст.22,23,280. Право фізичної особи на відшкодування збитків, моральної шкоди, за порушення цивільних прав.

Якщо суд в типових, наших, взаимовидносинах громадян не захищає або ви не виконуєте рішення суду, то в відповідності, до ст. 19 ЦК Самозахист цивільних прав

1. Особа має право на самозахист свого цивільного права та права іншої особи від порушень і протиправних посягань. Самозахистом є застосування особою засобів протидії, які не заборонені законом та не суперечать моральним засадам суспільства.

2. Способи самозахисту мають відповідати змісту права, що порушене, характеру дій, якими воно порушене, а також наслідкам, що спричинені цим порушенням. Способи самозахисту можуть обиратися самою особою чи встановлюватися договором або актами цивільного законодавства.

Стаття 20.1. Право на захист особа здійснює на свій розсуд.

2. Нездійснення особою права на захист не є підставою для припинення цивільного права, що порушене, крім випадків, встановлених законом.

Стаття 275.1. Фізична особа має право на захист свого особистого немайнового права від протиправних посягань інших осіб. Захист особистого немайнового права здійснюється способами встановленими главою 3 цього Кодексу.

2. Захист особистого немайнового права може здійснюватися також іншим способом відповідно до змісту цього права, способу його порушення та наслідків, що їх спричинило це порушення.

Маю бажання попередити в відповідності до ст.1. Завданням Кримінального кодексу є охорона суспільного ладу України, його політичної і економічної систем, власності, особи. ПРАВ і свобод громадян і всього правопорядку від злочинних посягань. Для здійснення цього завдання Кримінальний кодекс визначає, які суспільно небезпечні діяння є злочинними, і встановлює покарання, що підлягають застосуванню до осіб, які вчинили злочини. Ст.З. Законодавство України про кримінальну відповідальність становить Кримінальний кодекс України, який ГРУНТУЄТЬСЯ на Констигуцїі України та загальновизнаних ПРИНЦИПАХ і НОРМАХ міжнародного ПРАВА.

У громадян України є право, як право на захист, порушувати кримінальні провадженняі притягувати до кримінальної відповідальності. Конституцією України та Кримінальним кодексом також передбачено випадки звільнення від відповідальності.

Ст. 41. Виконання наказу або розпорядження 1. Дія або бездіяльність особи, що заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, визнається правомірною, якщо вона була вчинена з метою виконання законного наказу або розпорядження.

2. Наказ або розпорядження є законними, якщо вони віддані відповідною особою в належному порядку та в межах її повноважень і за змістом не суперечать чинному законодавству та не пов'язані з порушенням конституційних прав та свобод людини і громадянина.

3. Не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка відмовилася виконувати явно злочинний наказ або розпорядження.

4. Особа, що виконала явно злочинний наказ або розпорядження, за діяння, вчинені з метою виконання такого наказу або розпорядження, підлягає кримінальній відповідальності на загальних підставах.

5. Якщо особа не усвідомлювала і не могла усвідомлювати злочинного характеру наказу чи розпорядження, то за діяння, вчинене з метою виконання такого наказу чи розпорядження, відповідальності підлягає тільки особа, що віддала злочинний наказ чи розпорядження.

 

Тепер ви попереджені. І ми вважаєм що Ви будете тепер усвідомлювати наслідки вашої діяльності як керівника і ваших працівників.

Громадяни також усвідомлюють наслідки, тому будуть діяти в відповідності до законодавства.

Ст. 36. Необхідна оборона 1. Необхідною обороною визнаються дії, вчинені з метою захисту охоронюваних законом ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ОСОБИ, яка захищається, або іншої особи, а також суспільних інтересів та інтересів держави від суспільно небезпечного посягання шляхом заподіяння тому, хто посягає, шкоди, необхідної і достатньої в даній обстановці для негайного відвернення чи припинення посягання, якщо при цьому не було допущено перевищення меж необхідної оборони.

2. Кожна особа має право на необхідну оборону незалежно від можливості уникнути суспільно небезпечного посягання або звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади.

 

Це попередження,

яке  буде розміщено також в соціальних мережах та засобах массовоі іформації

Відповідно до ЗУ "Про звернення громадян” вимагаю від вас, посадових осіб, керівників:

- проінформувати, відповідно до ст. 57 КУ про конституційні права і свободи громадян (1,2,3 гл. КУ), своїх працівників, для запобігання протиправних дій з їх сторони;

- на підставах ст.ст.272,273,274 ЦК, забезпечити виконання вашими підлеглими, норм Конституції України та Цивільного кодексу;

- попередити про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення публічного порядку.

- повідомити яке рішення було вами прийнято відповідно до вимоги.

 

04 листопада 2017 року.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z.

 

 

0

Коментарі

14.11.17, 01:31

ось...
"_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z."
що це

    24.11.17, 07:25Відповідь на 1 від Хозяин- С

    ось...
    "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z."
    що це
    У Дніпрі живуть дивні люди

      34.11.17, 07:30Відповідь на 1 від Хозяин- С

      ось...
      "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z."
      що це
      подпись—пeчатьчто нe ясно?
      а о чeм вообщe там так много букв?

        46.12.19, 19:46Відповідь на 1 від Хозяин- С

        ось...
        "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z."
        що це

        Прізвище Ім'я По-батькові

          56.12.19, 19:47Відповідь на 2 від Ми Ла

          ось...
          "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z."
          що це
          У Дніпрі живуть дивні люди

          заклопотані

            66.12.19, 19:48Відповідь на 3 від disu

            ось...
            "_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Xxxxxxxxx Y.Z."
            що це
            подпись—пeчатьчто нe ясно?
            а о чeм вообщe там так много букв?

            про кохання до порушень законів газовим монополістом.