Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Від токаря-фрезерувальника до соліста гурту«Пікардійська терція»

  • 13.04.10, 16:19
12 квітня у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася зустріч представника гурту «Пікардійська терція» Ярослава Нудика зі студентами факультету журналістики. Всі присутні мали чудову нагоду ознайомитись з повсякденним життям групи і задати питання, які цікавлять кожного індивідуально.
У своєму житті пан Ярослав опанував багато фахів. Зокрема, і фах слюсар-складальник. Пізніше служив в Радянській армії. Рік не знав, чим себе зайняти, тому пішов на завод, де опанував професію токаря-фрезерувальника. Проте вкотре відчув, що це не його, оскільки ще з дитинства був творчою особистістю. Свою музичну кар’єру починав змалку, «з співу на табуретці». Закінчив музичне училище, де познайомився з теперішніми учасниками гурту. Як відомо, спочатку в хор входило шість дівчат і шість хлопців, проте під час репетицій дівчата показали себе не з найсерйознішої сторони. В той час їх «цікавили більше хлопці». Тому в 1991 році на одній з українських «естрадних площ» вперше вийшли на сцену як гурт «Пікардійська терція» в своєму теперішньому складі.
Ось вже й не за горами, а саме в 2012 році гурту має виповнитись 20 років. І за весь цей час вже багато концертів позаду, і всі вони наповнені безліччю спогадів та вражень, вони принесли масу задоволення не лише публіці, але й самим музикантам. Звичайно, в гурті присутні інколи суперечки й різні дискусії та «до бійки не доходить!».
Оскільки, як стверджує Ярослав Нудик, вже понад 15 років ім’я працює на них, цим і пояснюються переважні виступи за кордоном, де ім’я їхнє вже всім знайоме. Гурт не нав’язує себе, вони виступають лише там, де їх хочуть чути. І це ще раз доводить їхній професіоналізм.
Зараз гурт «Пікардійська терція» готується до свого ювілею і наступних концертів, серед яких є доволі багато й благодійних.
0

Коментарі