хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

МІГи «одягають цифру»

  • 24.05.12, 23:41

   Військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації під час проведення чергових льотних змін виконали обліт двох відремонтованих літаків МІГ-29. Ці винищувачі привертають увагу своїм незвичним розфарбуванням. Світло-сірий низ фюзеляжу і розмальований трикольоровими ламаними квадратами верх. Загалом камуфляж нагадує собою малюнок на одностроях військовиків збройних сил розвинутих країн світу і через непримітність крізь сучасні електронні приціли має серед українців прізвисько – «цифра».

  - Подібний окрас віднині буде єдиним для всіх українських винищувачів МІГ-29, - пояснив заступник директора Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Володимир Федоренко. -  Таке рішення було прийнято міністром оборони України. І ми вважаємо це правильним, адже за останні роки літаки фарбувались як кому заманеться. А військова авіація, як і солдати, має мати свій єдиний колір та окрас, який відповідає досвіду та вимогам ведення сучасного бою.   

  Також спеціаліст пояснив, що подібний малюнок не є випадковим вибором. Адже під час тестів та досліджень було встановлено, що саме такий підбір кольорів і в такому виконанні найбільше приховує літак від спостереження  як зверху, так і з землі під час польоту. Всі роботи виконані високоякісною фарбою французького виробництва, що, за словами техніків, найкраще відповідає всім вимогам наших авіаторів.

  - Приємно те, що міністр оборони повернувся обличчям до проблем авіації, - продовжив заступник директора Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу Володимир Федоренко. - Ми це відчуваємо, адже останнім часом значно збільшилась кількість державних замовлень саме для потреб Збройних Сил. Сподіваємось, що так буде і надалі, і ми зможемо провести ремонти та модернізацію всіх літаків Повітряних Сил України.

  Довідково: з початку року до Повітряних Сил було передано чотири модернізованих і відремонтованих літаки МІГ-29, ще приблизно півдесятка машин стануть у стрій до кінця поточного року. На проведення всіх необхідних робіт заплановано та вже виділено потрібну суму грошей.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

1

Коментарі

анонім

124.05.12, 23:52

ти так всі військові секрети розпатякаєш

    224.05.12, 23:53

    наши уже и краску не способны выпустить?

      Гість: NoTaRь

      325.05.12, 00:06Відповідь на 2 від Al KazlOFF

      наши уже и краску не способны выпустить?чому?
      вважай за публікації нашого льотчика на подобу в "Красной Звезде" при Союзі
      я якось казав - немає нічого неможливого у створенні українського атомного заряду/ бомби за 3 роки, (не те що фарби), лиш то буде з наших-ваших кишень,
      і головне-
      чи хочемо того ти, я, автор, Міністр оборони і Головнокомандуючий- взагалі

        425.05.12, 00:10Відповідь на 3 від Гість: NoTaRь

        не прав немножко. краску купить по десятерной цене - это вопрос не обороноспособности, а коррупции.

          Гість: NoTaRь

          525.05.12, 00:39Відповідь на 4 від Al KazlOFF

          не прав немножко. краску купить по десятерной цене - это вопрос не обороноспособности, а коррупции.если припрет....

            625.05.12, 00:41Відповідь на 5 від Гість: NoTaRь

            ну так и бомбу наши, если припрёт, купят у КНДР.

              725.05.12, 07:52

              Круто! Просто покрасив самолет в правильный цвет подняли обороноспособность страны до захмарных высот! Если поставить в кусты, то никакой враг не найдет! А может и сами летчики не найдут!

                Гість: Коломийський

                825.05.12, 09:17

                А який борт номер другого цифрового МіГа? "02" синій?