хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Прикарпатські учні в гостях у авіаторів

  • 07.05.12, 08:52

   Понад двісті вихованців Івано-Франківського вищого професійного училища сервісного обслуговування техніки днями відвідали розташування 114-ї бригади тактичної авіації. Протягом дня вихованці цього навчального закладу не тільки ознайомились з розташуванням частини, зустрілись з пілотами та технічним складом бригади, а ще й досконало ознайомились з тим, як живуть солдати. Побачили, що таке казарма, як виглядає військове ліжко, що може бути в тумбочці, і навіть спробували підняти штангу в спортивному куточку одного з підрозділів. Військовослужбовці частини показали юнакам, як готується до заступлення на чергування варта та добовий наряд, розповіли про особливості служби в тих чи інших підрозділах.

 - Відповідно до програми нашого предмету передбачено 18 годин на навчально-польові збори, – розповів викладач предмету «Захист Вітчизни»  полковник у відставці Ярослав Довган. – У цьому році наші вихованці вже мали можливість виконати стрільби бойовими набоями на полігоні неподалік міста. А тепер ми прийшли в гості до військової частини. Відверто кажучи, юнаки, яким через якийсь рік-два належиться служити у війську, завжди ставляться до таких походів з великою цікавістю і позитивом. Адже вони розуміють, що вони – майбутні захисники Вітчизни, і їм цікаво більше знати про реальне життя військовослужбовців. Я щиро вдячний командуванню бригади за те, що кожного разу з розумінням ставляться до наших прохань і щоразу ідуть назустріч. 

   - Ми завжди раді учням шкіл та ліцеїв, - наголосив заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – Адже не все можна передати книжками та заняттями. Під час таких екскурсій діти розвінчують для себе дуже багато міфів про Збройні Сили. І я вважаю це найбільшим позитивним результатом.

 Загалом з початку року 114-ту Івано-Франківську бригаду тактичної авіації відвідало майже півтори тисячі учнів шкіл Івано-Франківська та області.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

6

Коментарі

17.05.12, 10:09

клас))) ти завжди такий серйозний і розумний

    27.05.12, 13:04Відповідь на 1 від Sunny Side

    намагаюсь відповідати рангу )))))))

      37.05.12, 15:53Відповідь на 2 від Тараскин

        47.05.12, 16:52Відповідь на 3 від Sunny Side