хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

З Божим благословенням, сльозами матерів, батьківською гордістю

  • 11.04.12, 19:12

проводжали сьогодні молодих прикарпатців до лав Збройних Сил України

 

   Перших 60 юнаків призовної кампанії «Весна 2012» відбули з Івано-Франківського обласного військового комісаріату до місця проходження ними служби. Юнаки служитимуть у частинах Повітряних Сил та Держспецтрансслужби, дислокованих в Одесі, Чернігові та Озерному. Це перша відправка цьогорічних призовників. Загалом же цієї весни одягнуть погони 610 прикарпатців. До Збройних Сил України буде призвано 450 юнаків, до Внутрішніх військ – 120, а 40 призовників проходитимуть службу у структурах Держспецтрансслужби. 

  - Вміти захищати свою Батьківщину, свою родину, своїх батьків – це обов’язок кожного здорового чоловіка, який почуває себе мужчиною, - зазначив виконуючий обов’язки Івано-Франківського обласного військового комісара полковник Ігор Павлюк. – Тому армія для багатьох є і школою мужності, і майданчиком для власного становлення. Ця відправка в нас перша. Попереду ще майже місяць напруженої роботи, але я сподіваюсь, що все пройде без зривів, і вкінці призову наша область буде виглядати на фоні всієї України традиційно кращою.

   На даний момент у всіх військкоматах області працюють призовні комісії. Всі кандидати на службу проходять ретельний медичний та психологічний огляд. З огляду на те, що кожного року до Збройних Сил призивається все менше і менше громадян, вибрати є з кого. Однак, за словами медиків, стан здоров’я підростаючого покоління викликає тривогу. Побільшало захворювань хребта, зору, рухового апарату. На думку лікаря-травматолога Івано-Франківської обласної лікарської комісії Михайла Макара, стан справ можна було б виправити, якби в школах було докорінно змінено всі заняття з фізичної культури, письмові столи замінені на зручні парти, та й батькам потрібно більше уваги приділяти тому, щоб діти не проводили час за комп’ютером, а грали в рухливі ігри на повітрі та займались у спортивних секціях.

 Приємною несподіванкою стало ставлення батьків до служби в армії їхніх дітей. Ось як відповіли батьки на запитання, чи не бояться вони відпускати своїх дітей служити?

-         Що це за бабські теревені! – трохи з обуренням в голосі відповів пан Петро з Верховини. – Звичайно, кожний здоровий мужик, який поважає себе, має отримати військовий гарт! Я служив майже чотири роки. Бо був підводником і на останньому році мій човен пішов у «кругосвітку». Я був і у В’єтнамі і в багатьох інших країнах. Зараз служать лише рік. За межі України не посилають. Як на мене, така служба – просто прогулянка до армії.

-         У нашій родині, коли прийшла повістка з військкомату, навіть не стояло питання, щоб заховати внука, – розповіла Марія Чорна з Калуша. -  Всі чоловіки нашої сім’ї не бояться випробувань. І хоча хвилювання є, я переконана, що служба в армії піде моєму внуку лише на користь і додасть йому розуму.

-         А я чекаю, що мій братик повернеться генералом, - сказала семирічна Світланка. – Я всім у школі розповіла, що мій братик буде служити і захищатиме всіх нас. Мені всі заздрять!

  Потрібно зазначити, що на Прикарпатті до служби в армії традиційно ставляться з повагою. І кількість ухильників тут досить незначна. От і цього разу з майже десяти тисяч приписників нинішнього призову, не з’явилось лише близько двохсот чоловік. І ті, на переконання працівників військкомату, в основній масі просто знаходяться на сезонних заробітках, по завершенню яких прибудуть додому і підуть служити.

   Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

4

Коментарі

Гість: Скиталица

111.04.12, 19:45

а где срач?

    211.04.12, 19:55Відповідь на 1 від Гість: Скиталица

      311.04.12, 20:22

      Стан здоровя кажете.. Як би тільки це. Як би в школах .от як би... Піздно, молодь ви втратили... Треба сіяти щоб зібрати.

        411.04.12, 23:08Відповідь на 1 від Гість: Скиталица

        який?

          511.04.12, 23:09Відповідь на 3 від AERO-SAM

          згоден... але моя робота казати щоб люди звертали увагу.. бо насправді не лише школа батьки але має бути ціла державна програма на заохочення до здорового способу життя!...

            Гість: Скиталица

            613.04.12, 01:56Відповідь на 4 від Тараскин

            ток который возникает от слова "Львов"

              713.04.12, 09:35Відповідь на 6 від Гість: Скиталица

              А що вам власне не довподоби в цьому слові?

                Гість: Скиталица

                813.04.12, 20:06Відповідь на 7 від Тараскин

                да все подобаеться

                  914.04.12, 00:31Відповідь на 8 від Гість: Скиталица

                  тоді прочому бардак??????

                    Гість: Скиталица

                    1014.04.12, 23:01Відповідь на 9 від Тараскин

                    много людей от слова "Львов" впадают в бешенство особенно на сайте

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна