хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Прикарпаття – важливий регіон в обороноздатності України

  • 09.02.12, 23:14

Головний інспектор Міністерства оборони України Валерій Фролов особисто прибув до Івано-Франківського гарнізону. Нагадаємо, що з початку тижня на Прикарпатті ведеться робота інспекційною перевіркою Головної інспекції Міністерства оборони України. Весь цей час усі частини військового гарнізону складають ряд іспитів та перевірок, результатом яких стане визначення їх готовності до виконання завдань за призначенням, відповідності підготовки особового складу до вимог займаних посад, стан бойової підготовки, рівень керівництва.

   Валерій Фролов зустрівся з усіма керівниками частин та установ гарнізону, а також керівництвом повітряних сил Збройних Сил України та Західного Оперативного Командування. Крім цього, він відвідав військовий аеродром 114-ї бригади тактичної авіації, де побував в черговій ланці літаків, командно-диспетчерському пункті та пункті керування. Головний інспектор детально ознайомився з усіма аспектами охорони повітряного простору на західних кордонах нашої держави.  

Потім Валерій Фролов зустрівся з особовим складом Івано-Франківського військового комісаріату та 160 територіального центру комплектування Збройних Сил України. В ході бесіди з офіцерами та сержантами він висловив низку побажань до організації та якості їхньої роботи. Зокрема, наголосив, що Прикарпаття є областю, яка має понад 51 кілометр державного кордону, і від того, наскільки професійно та якісно виконують свої обов’язки і керівники, і підлеглі, залежить в цілому обороноздатність України.

 Завершиться інспекція підбиттям підсумків, в результаті яких керівництво Збройних Сил України матиме чітку картину реального стану справ у всіх військових структурах регіону.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

1

Коментарі

19.02.12, 23:24

такие все животатые

    29.02.12, 23:29Відповідь на 1 від Panya

    бушлаты....

      анонім

      39.02.12, 23:33Відповідь на 1 від Panya

      не все.