хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мороз солдатам не указ

  • 29.01.12, 18:39

Цього разу виконання вправ з бойової стрільби зі штатного озброєння військовослужбовцями 114-ї бригади тактичної авіації випали на одні з найхолодніших днів нинішньої зими. За даними метеорологів, у день стрільб температура термометра опустилась  до 17 градусів морозу. Однак такі порівняно низькі температури не стали на заваді проведенню занять з бойової підготовки підрозділів.

-         До проведення цих стрільб ми підготувались дуже ретельно, - розповів командир батальйону аеродромно-технічного забезпечення підполковник Олександр Мосорюк. -  На самому полігоні було розгорнуто медичний пункт та місце для обігріву особового складу. Перед виходом з казарми командирами підрозділів було перевірено, чи всі солдати тепло вдягнуті.

Відповідно до планів подібні стрільби виконуються військовослужбовцями кожного місяця. За словами підполковника Олександра Мосорюка, ще жодного разу не було зривів з їх проведення. Вся необхідна кількість боєприпасів завжди виділялась у повному обсязі. Офіцер визнає, що системність в роботі дозволяє досягти високих результатів. І вже за півроку навіть ті юнаки, які жодного разу доти не тримали в руках автомат, починають демонструвати порівняно високі результати.

  - Під час стрільб ми, як правило, виконуємо кілька вправ, - розповів офіцер. – Біля кожного військовослужбовця на вогневому рубежі є свій інструктор, який не просто слідкує за виконанням техніки безпеки, але й пояснює, чому і які були допущені недоліки у стрільбі. І вже при повторній стрільбі можна спостерігати, як люди демонструють вищі показники та все влучніше попадають у мішені.

   Ось і цього разу, незважаючи на мороз, весь особовий склад підполковника Олександра Мосорюка показав лише добрі і відмінні результати. А дехто з солдатів навіть забрав собі, як заслужений «трофей», продірявлені «в яблучко» мішені.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

3

Коментарі

анонім

129.01.12, 18:49

це вже з області казочок - для досягнення результатів,стрільби мають бути,щотижневими

    229.01.12, 18:56Відповідь на 1 від анонім

    ну... я погоджуюсь, що в данному випадку чим частіше тим краще.. але ж вони не стрільці і їх справа робота на машинах БТЗ...

      Гість: Dиззззз

      329.01.12, 18:57

      тактична авіація.... краще розкажи як часто літаєте

        анонім

        429.01.12, 19:05Відповідь на 3 від Гість: Dиззззз

        тактична авіація.... краще розкажи як часто літаєтекуди?????там лиш набір висоти,добре як территорії України вистачить....

          анонім

          529.01.12, 19:06Відповідь на 2 від Тараскин

          ну... я погоджуюсь, що в данному випадку чим частіше тим краще.. але ж вони не стрільці і їх справа робота на машинах БТЗ...все одно,то все показуха,-не більше...їм для одного разу треба не менш як три повноцінних рожка шпульнути,щоб хоч мізер отримати користі.

            629.01.12, 19:12Відповідь на 3 від Гість: Dиззззз

            раз на тиждень

              729.01.12, 19:13Відповідь на 4 від анонім

              міг-29 злет 2 секудни

                829.01.12, 19:13Відповідь на 5 від анонім

                ну вони по два стріляли...

                  анонім

                  929.01.12, 19:14Відповідь на 7 від Тараскин

                  міг-29 злет 2 секудниа,так то винищувальна авіація...тактична,то дещо інакше,наскільки пригадую завжди було

                    анонім

                    1029.01.12, 19:14Відповідь на 8 від Тараскин

                    ну вони по два стріляли...ну,як рожки то не погано...колись по 10 патронів було

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна