хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Проблему з теплом – вирішено!

  • 30.11.11, 10:10

Про забезпечення мешканців військового містечка колишньої бази зберігання ракетного палива поблизу містечка Ценжів, що на Івано-Франківщині, протягом усього року точилось багато розмов. Суть проблеми полягала в тому, що після вивезення меланжу частину було майже розформовано, і вийшло так, що котельня, яка до цього обслуговувала весь цей потужний військовий організм, мала б працювати лише на один невеликий двоверховий будинок. Звичайно, що «собівартість» такого тепла була б не по кишені мешканцям містечка. Тому, за словами начальника КЕЧ майора Анатолія Садікова, Міністерством оборони були вжиті заходи, щоб не залишити мешканців на зимовий період без тепла. Всі квартири були переобладнані з централізованого опалення на автономні електричні конвектори.

-         Станом на сьогодні всі мешканців військового містечка «Ценжів» отримують тепло, - запевнив начальник Івано-Франківської КЕЧ району майор Анатолій Садіков.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.  

0

Коментарі

Гість: Shiver2005

130.11.11, 10:26

Дякуємо, для нас це цінна та своєчасна інформація з забезпечення слуг Януковича теплом, доки вони сміливо воюють з повітряними млинами людям нема що платити за квартиру.

    230.11.11, 10:31

    Рапорт был бы вообще победным, если бы сделать маленькую приписочку.
    "Ранише мешканци платили за тепло N гривень, а зараз - втрычи менше!"

    Вот тогда бы, как говорится, героям слава
    А так я представляю, насколько увеличилась плата за отопление с пеерходом с котельной на электричество.

      330.11.11, 10:35Відповідь на 2 від CKB

      Не сильно. але про це я напишу, коли закриється календарний місяць і тоді буду мати на руках чеки і квітанції.. а так це просто емоції.

        430.11.11, 10:36Відповідь на 1 від Гість: Shiver2005

        а ви поживіть у віддаленому містечку без світла газа і тепла... тоді ця інформація буде дл вас цінна..

          Гість: Shiver2005

          530.11.11, 10:49Відповідь на 4 від Тараскин

          а ви поживіть у віддаленому містечку без світла газа і тепла... тоді ця інформація буде дл вас цінна..Пожив би, якби було займатись чимось дільним. Сьогодні армія в Україні непотрібний тягар для бюджету. В інших країнах, котрі не ведуть війни армія задіяна у громадському секторі: прибирання доріг, лісів, допомога пенсіонерам в їхньому побуті. Це робиться добровільно і усвідомлюючи, що організація мусить себе відробляти. Доки в Україні проблеми з дорогами і доки я не бачу сотні військових на дорогах сиплючих каміння у ями я не вірю у дієздатність армії.

            630.11.11, 10:54Відповідь на 5 від Гість: Shiver2005

            а чож ви не засипаєте ями на дорогах???? почніть з себе.. а армія хай вчиться воювати. а то писати бздури ми всі гаразді

              Гість: Shiver2005

              730.11.11, 11:00Відповідь на 6 від Тараскин

              а чож ви не засипаєте ями на дорогах???? почніть з себе.. а армія хай вчиться воювати. а то писати бздури ми всі гараздіВ вас істерика? Я й не знав, що в армію беруть неврівноважених, ваша поведінка не гідна військового армії України.
              Я обрав реальне життя, а не грати у пісочниці з уявним противником, як Ви. І я кажу вам, як людина на чиї податки живе Ваша армія - відробляйте народні гроші. Якщо ви пишете бздури, то я й не сумнівався, тепер зробіть щось корисне. Ви б посоромились вмикати своє его.

                анонім

                81.12.11, 14:06Відповідь на 3 від Тараскин

                Не сильно. але про це я напишу, коли закриється календарний місяць і тоді буду мати на руках чеки і квітанції.. а так це просто емоції.
                А тепловой насос ума не хватило поставить?