хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Два свята, як один день

  • 25.08.11, 09:44

Святкові дні у військовослужбовців Івано-Франківського гарнізону пройшли як одне велике дійство. А розпочалося воно  з приємного сюрпризу в День Державного Прапора України. Саме в це свято депутат Івано-Франківської обласної ради Василь Матійчик вручив 114-ій бригаді тактичної авіації, що дислокується в місті  Івано-Франківську, полотнище  державного стяга  розміром два на три метри.

-         Державний прапор – не просто символ країни, він є втіленням національної єдності, честі та гідності, - зокрема зазначив він. - Армія в усіх країнах є гордістю нації. На Прикарпатті ми маємо ким пишатися. Адже саме тут дислокуються одні з найкращих військових авіаторів нашої держави, які надійно захищають небо нашої держави.

У свою чергу командир 114-ї бригади тактичної авіації полковник Сергій Биховець подякував за подарунок і наголосив, що з давніх-давен  прапор для кожного військовослужбовця був і лишається символом наснаги та відданості. І подароване полотнище, до речі, найбільше в частині, буде підніматись на одному з найвищих флагштоків частини під час держаних свят та зустрічі високих гостей.

   Також військовослужбовці взяли участь у загальноміських урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України. Разом з громадами містечок, де дислокуються частини і підрозділи, вони урочисто підняли національний стяг та взяли участь у молебні.

   Так само урочисто розпочався для всіх солдатів та офіцерів, що дислокуються на Прикарпатті, і День Незалежності України. З самого ранку на плацу 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації відбувся урочистий мітинг, під час якого командування частини привітало всіх ровесників незалежності, які зараз проходять службу в рядах повітряних лицарів Збройних Сил України.  Після цього, кращі військовослужбовці гарнізону отримали запрошення до обласного драматичного театру на святковий концерт.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

 

0

Коментарі

Гість: А нафіга?

125.08.11, 10:06

А нафіга військовим ще один синьо-жовтий прапор. Прапорами їй служба тилу забезпечує. Краще б депутат Матійчик грошей дав захисникам Вітчизни

    225.08.11, 11:14

    теперь у депутата матийчика есть свой гарнизон слуг-солдат...под его флагом... остерегайтесь депутат матийчика. пришлет вам ребят если что.... феодальный князь.