хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У солдати на… місяць

  • 22.08.11, 09:40

Студенти Кіровоградського Державного авіаційного інституту на плацу 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації  урочисто склали Військову Присягу на вірність народу України.

-         Упродовж  місяця 58 студентів, які навчаються на військовій кафедрі цього вузу, проходили вишкіл у нашій частині, – розповів заступник командира бригади з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – Весь цей час хлопці жили, як і належить солдатам у казармі, за розпорядком дня звичайного військовослужбовця. Харчувалися в солдатській їдальні, ходили строєм тощо. А перед ритуалом складання Військової Присяги всі вони виконали обов’язкову для кожного військовослужбовця вправу зі стрільби з автомату Калашникова.

Для організації зборів з курсантами цієї військової кафедри  в частині були відібрані кращі офіцери – командири та вихователі. Спеціально для цих юнаків була виділена одна з найкращих казарм частини. За словами офіцерів командування бригади,  для тилового забезпечення було виділено все необхідне за нормами звичайного солдатського забезпечення військовослужбовця Збройних Сил України. Також за місяць юнаки змогли досконало ознайомитись з життям бригади. З тим, як працюють окремі служби та підрозділи цього об’єднання. І навіть побували на кількох справжніх польотах винищувачів МІГ-29.

   До слова, такі збори на базі бригади проходять не вперше. До військових авіаторів часто звертаються представники військових кафедр вузів нашої країни. І по досягненню домовленостей слухачі їхніх військових кафедр проходять стажування. Така популярність 114-ї бригади тактичної авіації  цілком зрозуміла, адже це потужне військове об’єднання є не тільки унікальним на території Західної України, але й одним з найкращих у повітряних силах Збройних Сил України.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

2

Коментарі

Гість: Oliver Queen

122.08.11, 10:00

И чему за месяц можно научить?
Таких ребят,среди военнослужащих,принято называть "квази-офицеры"

    222.08.11, 10:04

    Ура ура!!! Молодых ушлепков без жизненного опыта и без царя в голове по прежнему готовят (офигенно подготовят за 1 месяц сборов и двух месяцев сидения за партой, даже рядовой дольше в армии сидит, а тут офицер) "у гэнэралы" командовать мужами 40-50 летними. Ведь если завтра война, то получается эти младшие лейтенанты будут командовать взводами отцов своих (рядовых). Советская дурость живет. Стыдоба а не армия.

      Гість: Oliver Queen

      322.08.11, 10:06Відповідь на 2 від Max_TAG

      Полностью поддерживаю!!!

        422.08.11, 10:09

        Предлагаю выпустить справочник-руководство "В офицеры за 24 часа". Українською мовою, звичайно

          522.08.11, 10:13Відповідь на 4 від CKB

          нафига так долго???? 24????? и 6-ти вполне хватит ))))

            622.08.11, 10:19Відповідь на 5 від Тараскин

            нафига так долго???? 24????? и 6-ти вполне хватит ))))Та неее... за 6 часов - что ж то за офицер будет? В лучшем случае младший прапорщик.
            Вон из меня в свое время после армии в Черниговской части делали настоящего офицера аж за 3 месяца. Прополка обочин дорог, небольшая помощь на полковничьей даче, немножко асфальтирования, пару недель работы помощником сварщика - и вот я уже из рядового прыгнул в лейтенанты

              Гість: Oliver Queen

              722.08.11, 10:35

              Я даже название для книги придумал "Преображении в офицеры.Для чайников"

                Гість: Вечный бан

                822.08.11, 10:59Відповідь на 7 від Гість: Oliver Queen

                Я даже название для книги придумал "Преображении в офицеры.Для чайников"Из шпаков в пиджаки.

                  923.08.11, 09:55

                  зря потраченое время и деньги