хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Івано-Франківський обласний військовий комісаріат знову кращий!

  • 21.03.11, 23:26

   Під час іструктивно-методичних зборів щодо організованого та якісного проведення призову громадян на військову службу, які відбулись у Тернополі серед представників обласних комісаріатів та влади 9-ти областей Західної України, Івано-Франківський обласний військовий комісаріат визнано одним з найкращих стосовно організації та проведення призовних кампаній у минулому році. Зокрема, після проведення минулорічного осіннього призову з частин не було повернуто до цієї установи жодного призовника. Доречно зауважити, що у 2009 році «забракованих» за станом здоров’я чи морально-діловими якостями  в частинах призовників з Прикарпаття було лише двоє. Це теж найнижчий показник в Україні. Серед кращих також був названий і Івано-Франківський обласний збірний пункт.

  - Традиційно у військах існує досить великий «попит», якщо це можна так назвати, на призовників з Прикарпаття, - зазначив заступник Івано-Франківського обласного військового комісара майор Любомир Демчук. – Адже наші хлопці, як правило, більш дисципліновані та не мають пристрасті до шкідливих звичок. Крім цього, у нас дуже добре працює медична комісія, в яку входять досвідчені фахівці.

  Нагадаємо, що з першого квітня цього року розпочинається чергова призовна кампанія «Весна-2011». Цього разу лави Збройних Сил поповнять 780 прикарпатців. За словами завідувача сектора з питань діяльності правоохоронних органів та оборонної роботи апарату Івано-Франківської ОДА Валерія Іваненка, обласна влада вже знайшла всі необхідні кошти на якісне проведення цьогорічного весняного призову. Також виділені кошти на доволі дороге обстеження майбутніх солдат на ВІЛ та СНІД, а також на гепатит. Щоправда, обстежувати будуть лише тих, кого визнано придатним до служби і скеровано до конкретної частини. Всі обстеження проводитимуться з дотриманням необхідної конфіденційності.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.   

2

Коментарі

Гість: скоро удалюсь

121.03.11, 23:34

    анонім

    221.03.11, 23:43

    Кожні країні потрібна сильна армія.Ми не гірші.