хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Ліхтарики доброти

  • 17.11.17, 13:36

Ліхтарики доброти

Запалили маленькі українці від Донбасу до Львова

Між ними близько півтори тисячі кілометрів. Та відстань і терабайти брехливої пропаганди не роз’єднують маленьких українців. За допомогою інтернету учні молодших класів середніх загальноосвітніх шкіл № 13 міста Соледар Донецької області та №3 міста Львова провели онлайн-конференцію. Щойно, як  на екранах шкіл з’явився відеосигнал дитячі обличчя засяли усмішками. Не чекаючи офіційного початку маленькі українці з протилежних куточків держави почали махати один одному долоньками і бажати гарного дня.

Розмова виявилась жвавою та цікавою. Діти цікавились чим займаються їх однолітки по той бік екрану в вільний час. Які уроки подобаються, і хвалились своїми досягненнями.

-         Ми навмисно не готували дітям ніяких питань, - розповіла вчитель молодших класів школи №3 міста Львова Оксана Стечишина. – Просто сказали, що буде така зустріч. Всі вони сприйняли це з захопленням. І кожен питав та розповідав все що хотів. Приємно бачити що діти поєднують нашу державу. Дивлячись на це розумієш, що ми маємо майбутнє.

-         Ми вкотре переконались, що маємо багато спільного, - додала вчитель молодших класів школи №13 міста Соледар Наталя Ячмінь. – В дружбі наша сила!

На прощання діти запросили один одного в гості та разом запалили символічний «Ліхтарик доброти». А після закінчення відеоконференції маленькі Львів’яни вирішили написати своїм новим друзям ще й листи-запрошення до спілкування. Зараз в планах шкіл провести подібні зустрічі на рівнях лідерів шкільного самоврядування. Адже в наших майбутніх політиків і бізнесменів вже є чимало планів, що допоможуть нам вирішити чимало політичних та економічних питань.

Тарас Грень. 

4

Коментарі

Гість: сонный

118.11.17, 06:49

    223.11.17, 19:34

    Шкода, що від 1991-го це спідкуваня не розпочали, бо тоді б і війни не було там.