хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Реформи Збройних Сил України ламають застаріли стереотипи підгот

  • 16.11.17, 19:55

Реформи Збройних Сил України ламають застаріли стереотипи підготовки військ

Навчальний центр Військової служби правопорядку Збройних Сил України з робочим візитом відвідав командувач Сухопутних військ Збройних Сил Канади генерал-лейтенант Пол Винник

Разом з начальником штабу-першим заступником начальника Головного управління ВСП Збройних Сил України полковником Василем Максименко він обговорив стан і перспективи співробітництва між військовими обох країн, визначив пріоритетні напрямки та ефективні форми співпраці. Також, офіцери обговорили нагальні питання спільної підготовки військових підрозділів.

Про роботу навчального центру, та хід підготовки спеціалістів в його стінах, розповів  начальник навчального центру майор Олег Керницький. В своїй доповіді, він подякував командувачу Сухопутних військ Збройних Сил Канади генерал-лейтенанту Полу Виннику за всебічну допомогу у роботі центру. А також високо оцінив фаховий рівень і підготовку канадських інструкторів, які зараз пліч-о-пліч виконують свої обов’язки в цьому центрі. В свою чергу командувач Сухопутних військ Збройних Сил Канади генерал-лейтенант Пол Винник заначив, що українські військові демонструють фахові знання і якісно новий рівень підготовки починаючи від мови спілкування (яка йшла переважно англійською, за рідкими втручанням спеціалістів з перекладу) і закінчуючи виконанням професійних обов’язків.

-         Було б неправильно казати, що військовослужбовці Канади лише вчать своїх українських колег, - зауважив командувач Сухопутних військ Збройних Сил Канади генерал-лейтенант Пол Винник. – Наші воїни багато в чому вчяться у представників Збройних Сил України, які мають значний реальний бойовий досвід. Це цікава і корисна співпраця для військовослужбовців обох країн.

-         Основою будь-якої реформи є люди, які мають її впроваджувати, - підсумував зустріч начальник штабу-перший заступник начальника Головного управління ВСП Збройних Сил України полковник Василь Максименко. – Однак цих людей ще потрібно підготувати. Власне в цьому навчальному центрі зараз навчаються люди, які в подальшому будуть реформувати та розвивати Військову службу правопорядку Збройних Сил України. Це дуже важливий крок для наших реформ. Ми з нетерпінням очікуємо прийняття Закону України «Про Військову поліцію». І сподіваємось, що він буде прийнятий вже в цьому році. Це дозволить нам більш плідно працювати та розвиватись. Я дякую всій команді військовослужбовців Канади, які зараз допомагають нам, за їх підтримку та щирість. І які зробили багато роботи для того, щоб до нас приєднались і інші країни-члени НАТО. В цьому навчальному центрі ламаються всі стереотипи застарілої радянської системи підготовки військовослужбовців.  

По завершенню офіційної частини військовослужбовці двох країн обмінялись пам’ятними знаками та сувенірами. А за високий професіоналізм в роботі начальник навчального центру майор Олег Керницький отримав особисту нагороду командувача Сухопутних військ Збройних Сил Канади генерал-лейтенанта Пола Винника. Також генерал залишив запис в книзі почесних гостей центру.

Тарас Грень. 

4

Коментарі

117.11.17, 00:19

засуньте свои сувениры...

эй, военкор, в казармах срочники мерзнут, чтобы экономить , некоторых переселили в трухлявые БП-40 с буржуйками.
а ведь срочники не контрактники, и не на передке, форма дырявая на сраках, так как тыловыми крысами выдана , как новая -подменка, а на базах обеспечения вообще пиздец - полковники на новых внедорожниках катаются, когда как солдаты в полном дерьме, как рабсила, хуже чем при яныке..

    223.11.17, 19:40Відповідь на 1 від Хозяин- С

    Як казав старшина: - Свиня скрізь багно знайде. Отож і Господар Сучий подібно то ляхи все лайно вишукує скрізь.