хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Великі серця маленьких українців

  • 14.11.17, 11:14

Великі серця маленьких українців

Сергій Науменко ледь-ледь стримував своє хвилювання, щоб не показати своїх почуттів гостям. Бо хоч і прогнозовано, але все ж таки несподівано до нього прямо в лікувальну палату ВМКЦ Західного регіону, завітали учні 3 загальноосвітньої школи міста Львова. Разом з багатьма теплими словами вони передали Сергійові запашний галицький каравай, та близько 22 тисяч гривень, які учні школи зібрали для того, щоб вилікувати захисника України.

-         Вже близько десяти років поспіль, раз на рік, в нашій школі відбувається благодійний ярмарок, - розповіла соціальний педагог школи Марія Степанова. – виник він по ініціативі активістів шкільного самоврядування. На ярмарку продаються речі, які діти виготовили разом з батьками. Як правило молодша школа пропонує купити різноманітні солодощі та випічку. А старшокласники більше дають на продаж «хенд-мейду», різноманітних сувенірів та творів зроблених власними руками.

Зазвичай  учні намагаються робити допомогу адресно. Адже їм потрібно знати, що їх гроші не просто «розчинились» в якомусь благодійному фонді. А пішли на конкретну справу.  Наприклад минулого року, під час ярмарку діти назбирали понад 10 тисяч гривень. Всі ці кошти, за рішенням шкільного самоврядування, були передані дошкільному навчальному закладу для дітей з особливими потребами «Півник», що знаходиться в місті Костянтинівка Донецької області. А в цьому році діти вирішили передати гроші на лікування прикутому до інвалідного візка українському воїну. 

За словами Марії Степанової, саме через такі акції діти вчаться бути щирими, відчувати чужий біль а головне – розуміти свою значимість в державі, та те, що саме вони своїми діями можуть змінювати навколишній світ на краще.

Тарас Грень.

 

7

Коментарі

114.11.17, 11:33