хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Донбаська автофеєрія в державних кольорах

  • 25.08.17, 12:28

Донбаська автофеєрія в державних кольорах

Військовослужбовці ОТУ «Донецьк» взяли участь в традиційному автопробігові, який присвячений Дню Державного Прапора і Дню Незалежності України. Бойові розвідувальні десантні машини, легка колісна техніка загалом близько десятка одиниць.  Прикрашені державною символікою з повними екіпажами вони стали в голові великої колони цивільних автомобілів і мотоциклів. За приблизними підрахунками, в дійстві взяли участь близько шести десятків приватних автомобілів.

Стартував автопробіг в прифронтовому Покровську (всього за 50 кілометрів від тимчасово окупованого російськими військами Донецька). В цьому році було вирішено збільшити маршрут по цьому важливому місту, адже велетенська колона автомобілів з жовто-блакитними прапорами, що проїхала з звуковими сигналами по вулицям міста не лише підтримала патріотів України, алей дала чіткий сигнал кремлівським «ідейним агентам» про те, що ідея окупації Донбасу остаточно зірвана. Далі автоколона вирушила до селища Первомайска, де біля остова танка, якій підірвався на міні під час визволення України від російської окупації учасники автопробігу відслужили пам’ятний молебень та поклали квіти. Також автомобілісти вшанували пам'ять загиблих захисників України в населених пунктах Карлівка та Уманське. Загалом, протягом дня автоколона проїхала близько 250 кілометрів прифронтовими дорогами України.

За словами одного з організаторів автопробігу Марії Давиденко з року в рік все більше людей вітають автопробіг і в селах і в містах цього регіону.  Тай охочих взяти участь стає більше. Перший такий пробіг патріоти Україну з Донбасу провели ще у 2014 році. Не злякавшись погроз з боку бойовиків ОРДЛО вони з Державними Прапорами проїхали містами на які фактично захопили функціонери ФСБ. Це мало ефект «жовто-блакитної бомби», значно підтримало українців, і підірвало головний напрям пропаганди окупантів – безапеляційний вибір мешканців українського сходу.

Тарас Грень. 

9

Коментарі

125.08.17, 13:21

Мне это напомнило "Ударим автопробегом по бездорожью и разгильдяйству !" (с)

    225.08.17, 13:38

      Гість: сонный

      326.08.17, 06:37

        428.08.17, 11:51

        Добре є!

          528.08.17, 13:32

            63.09.17, 17:19Відповідь на 1 від old hobbit

            Мне это напомнило "Ударим автопробегом по бездорожью и разгильдяйству !" (с)
            "Что-то с памятью моей стало - всё, что бьіло не со мной - помню"
            У вас - дежавю