хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Умисні підпали – нова зброя терористів

  • 22.08.17, 14:08

Умисні підпали – нова зброя терористів

Протягом останнього тижня відзначається різка зміна тактики ведення бойових дій проросійськими найманцями. Прийшовши висновку, що постійні провокативні обстріли, з забороненого досягнутими домовленостями озброєння, не приносять бажаного для них результату ворог почав діяти більш цинічно. Взявши на озброєння умисні підпали полів та жилих споруд.  Ідея «випаленої землі» не нова. До вершини досконалостіі її привели ще фашисти під час Другої світової війни. Російські найманці просто скопіювали їх так звану тактику. Лінія розмежування лишається менш-більш не змінною вже тривалий час. Само собою в так званій «сірій зоні» накопичилось чимало сухостою та сухої трави. Користуючись східним вітром, який постійно дме в сторону наших позицій, ворог трасуючими кулями, або освітлювальними мінами намагається запалити поля перед нашими ВОПами. Причому після загорання по спостережним пунктам Збройних Сил України починають «працювати» снайперські пари та ведеться хаотичний вогонь зі стрілецької зброї. Мета ворога очевидна – знищити перед переднім краєм нашої оборони системи інженерного загородження, мінні поля тощо. А також максимально нанести шкоду передовим лініям оборони, виявити та демаскувати наші нові вогневі точки та позиції. Також під час пожежі ворог намагається виявити пункти управління, ідентифікувати командирів всіх ланок. Для цього використовуються всі методи - від візуального до радіо спостереження.

Крім цього, зі зміною командування частин та підрозділів так званого 1 армійського корпусу ДНР на кадрових військовослужбовців Російської Федерації, тактика ворога стала більш варварською по відношення до мирного населення України. Це ще раз підтверджує агресивні настрої нашого східного сусіда не просто до Збройних Сил України, а й до української  нації в цілому. Кілька днів поспіль, окупанти проводять обстріли населених пунктів, які знаходяться з українського боку неподалік, або безпосередньо на лінії розмежування. Так станом на ранок 22 серпня лише в селищі Жованка, після умисного підпалу згоріло 19 будинків в яких свого часу мешкали мирні українці. Тривають пожежі в населеному пункті Піски, в якому після обстрілів з використанням артилерійського озброєння калібрами 150, 122, 120 міліметрів, танків та БМП-1 вже згоріло близько півсотні будинків. Так само тривають умисні підпали ворогом в усіх населених пунктах  Якщо проаналізувати цю тактику ворога з оглядом на меседжі кремлівської пропаганди, то можна зробити висновок, що окупанти намагаються таким чином покарати людей, які виступили проти маячні під назвою «новоросія». А також налаштувати простих людей проти України та Збройних Сил України. Адже використовуючи різноманітні комунікативні канали, такі, телебачення, мережа Інтернет та родинні і дружні зв’язки між мешканцями звільнених та тимчасово окупованих Росією територій, кремлівські провокатори намагаються вкласти в голови простих українців, що в усіх бідах пов’язаних з втратою майна винні бійці ЗСУ. Головний меседж наступний – «вимагайте від українських бійців піти з займаних позицій, і тоді ваше майно буде неушкоджене».  Проте це немає бажаного кремлівським спеціалістам ефекту. Люди продовжують підтримувати українських бійців.

          На сьогодні, військовослужбовці Збройних Сил України приймають активну участь в гасінні організованих незаконними збройними формуваннями пожеж в приватному секторі. Завдяки самовідданим діям бійців вдалось врятувати майна простих людей на сотні тисяч гривень.  А тактика «випаленої землі», яку так активно впроваджують кремлівські наймити, ще раз красномовно свідчить про всі пріоритети, які ставить Росія в цій війні.

Тарас Грень.

 

7

Коментарі

122.08.17, 14:23

в Італії мєстні вогнеборці теж ліси підпалюють а потім гасять шоб отримати чималу винагороду

    222.08.17, 14:32Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    в Італії мєстні вогнеборці теж ліси підпалюють а потім гасять шоб отримати чималу винагородухарашо, шо у нас сєпаратісти є! Їм винагороди нє паложено!

      Гість: petit caporal

      322.08.17, 16:00Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

      в Італії мєстні вогнеборці теж ліси підпалюють а потім гасять шоб отримати чималу винагородувони точно не гуцули, га

        Гість: petit caporal

        423.08.17, 01:32

        А что, на Игрень уже пускают к таким как ты?

          523.08.17, 06:47

          Ни че.. скоро пойдут дожди.. снег и прочие неприятности.. Слава Богу есть кого в этом обвинить..

            Гість: сонный

            623.08.17, 07:09

            Та то не специально, уся ЛНР горит, сейчас вроде дожди начнутся должно полегчать.

              Гість: petit caporal

              723.08.17, 11:43

              давай завтра в 13:00 на пл. Героев Майлана. одень георгиевскую ленточку, чтобы тебя узнать можно было.

                Гість: petit caporal

                823.08.17, 12:29

                давай завтра в 13:00 на пл. Героев Майлана. одень георгиевскую ленточку, чтобы тебя узнать можно было.что мн еещё одеть?!

                ты внимательно прочитай 5 коммент ..удод
                можешь одеть деревянный макинтош, но ты же меня так не порадуешь ((

                  923.08.17, 12:31Відповідь на 8 від Гість: petit caporal

                  давай завтра в 13:00 на пл. Героев Майлана. одень георгиевскую ленточку, чтобы тебя узнать можно было.что мн еещё одеть?!

                  ты внимательно прочитай 5 коммент ..удод
                  можешь одеть деревянный макинтош, но ты же меня так не порадуешь ((

                    Гість: petit caporal

                    1023.08.17, 12:40

                    ты какой то странный. я тебе написал куда и во сколько надо приходить. какие тебе еще гости? с водкой и селедкой? ну уж нет

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна