хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Військові чистять землю Донбасу від російських «подарунків»

  • 27.07.17, 23:54

Військові чистять землю Донбасу від російських «подарунків»

Незважаючи на всі домовленості, проросійські найманці продовжують начиняти багатостраждальну землю українського Донбасу вибухонебезпечними предметами. Щомісяця це сотні обстрілів з різноманітних видів озброєння. Тисячі мін, снарядів тощо. Все це виміряється сотнями кілотонн вибухівки, яка залишається на нашій землі у вигляді «братерських вітань».

         Ці небезпечні «подарунки» потрібно утилізувати. Бо на українській території люди вільно ходять дорогами, в ліс, сіють поля та збирають врожай.  А боєприпаси з російським маркування, які часто не розриваються, становлять велику небезпеку. Першими беруть на себе найважчу місію по розмінуванню і утилізації небезпечних знахідок воїни груп розмінувань частин.

         Лише з початку місяця військові сапери обслідували 72,2 гектари площин. В результаті знешкоджено 5 тисяч 217 вибухонебезпечних предметів. Загалом з початку літа воїни «прибрали» понад 100 гектарів землі та знешкодили близько 7 тисяч вибухонебезпечних предметів.

         Разом з тим, військовослужбовці ще раз наголошують бути уважними і пильними. Не брати до рук підозрілих і сторонніх предметів. І про будь-які підозрілі речі відразу повідомляти до найближчої військової частини.

Тарас Грень. 

5

Коментарі

Гість: сонный

128.07.17, 05:55

    228.07.17, 06:41

      328.07.17, 13:07

      Сапери прибирають те, що залишають сепари