хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Приморська гаряча лінія оборони

  • 07.05.17, 10:49

 

Приморська гаряча лінія оборони

Чи не щодня в повідомленнях прес-центру АТО ми читаємо про обстріли таких населених пунктів, як Гнутове, Лебединське, Широкіно, Водяне.

-         Провокації проти нас є постійними, - розповів командир роти морської піхоти старший лейтенант Петро Олексюк. – Противник намагається витягнути нас на бій, обстрілюючи нас з різних видів озброєння. Але останнім часом це в основному гранатомети і великокаліберні кулемети.

За словами офіцера, після першого травня бойовики значно  зменшили застосування важкого озброєння по нашим позиціям. Мається на увазі артилерії калібром 120, 122 та 152 міліметри. Однак, кілька днів тому, ворог застосував проти наших військових БМ-21 «Град». На наші позиції прилетіло до десяти ракет. Адекватну відповідь наші військові дають лише з узгодженням з старшим керівником. В основному це відповідь зі штатного піхотного озброєння.

-         Ми ведемо цілодобове спостереження за ворогом, - розповів спостерігач старший матрос Олександр Лукяненко.- В оптичні прилади спостереження видно, як ворог не припиняє укріплювати та вдосконалювати свої позиції. Всі нові вогневі точки ми виявляємо, і беремо на замітку. Всі їх дії відбуваються під нашим контролем, як то кажуть 24 на 7.

На цій ділянці оброни, неподалік тимчасово окупованого Комінтерново, по морпіхам в основному в день ведеться вогонь з кулеметів різних калібрів. Якоїсь системи в обстрілах немає. І на думку бійців, це свідчить про низький стан дисципліни в лавах ворога. Завдяки грамотним діям нашого командування морпіхи займають більш вигідні та добре обладнанні позиції, ніж ворог. Завдяки цьому вдається контролювати всі пересування противника навіть в його глибокому тилу.

-         Ми очікуємо загострення ситуації на початку червня, - розповів гранатометник матрос В’ячеслав Раннєв . – В них така тенденція - як піднімається трава та розпускаються листя. То банд формування стають агресивнішими. З чим пов'язаний їх такий циклічний синдром агресії, я просто не можу сказати. Але і минулого, і позаминулого року саме в червні вони починали посилювати обстріли, і навіть кілька разів ходили в атаки. Ми цілком готові дати їх відсіч. Але тепер після їх подібних провокацій ми не стоятимемо на місці. А зробимо все, щоб покращити свої позиції. Все буде добре.

Не припиняються провокативні обстріли і у Водяному.

-Ситуація в нас стабільно напружена, -розповів командир одного з взводів Ігор. – Однак ситуація контролюється нами. Ми відтіснили ворога з багатьох позицій звідки вони вели постійний вогонь по нас. Це видно по характеру їх обстрілів тощо. Крім цього значно покращили своє положення. Ворог продовжує порушувати всі домовленості. Часто нас обстрілюють з мінометів та артилерії великих калібрів. Буває, що по нас працює ворожий танк.

          Та незважаючи на це морпіхи продовжують укріплюватись на своїх позиціях.

-         Ми постійно, як тільки можна покращуємо окопи та бліндажі, - розповів командир відділення Євген. – Ми здатні дати гідну відсіч ворогу. І най нечувається. Бо воювати ми вміємо і свої вміння використаємо на всі сто!

Тарас Грень.

10

Коментарі

анонім

17.05.17, 11:23

Одного не понимаю, да ебать в сраку эти минские соглашения. Ебашить как и они в ответку. Как говорят израильтяне - где ОБСЕ, войска ООН там процветают договорняки, контрабас, притоны и т.д.

    Гість: сонный

    27.05.17, 11:27

      Гість: сонный

      37.05.17, 11:27Відповідь на 1 від анонім

      Одного не понимаю, да ебать в сраку эти минские соглашения. Ебашить как и они в ответку. Как говорят израильтяне - где ОБСЕ, войска ООН там процветают договорняки, контрабас, притоны и т.д.

        анонім

        47.05.17, 11:33

        На твои что ли?

          57.05.17, 12:16Відповідь на 1 від анонім

          Одного не понимаю, да ебать в сраку эти минские соглашения. Ебашить как и они в ответку. Как говорят израильтяне - где ОБСЕ, войска ООН там процветают договорняки, контрабас, притоны и т.д.давно уже похерили те соглашения, если ты не заметил

            67.05.17, 12:18

            фотосессия тебе понравилась ) я понялтеперь ждём твою фотосессию с кумачами, картонными танками и георгиевскими ленточками.

              анонім

              77.05.17, 12:30Відповідь на 5 від Вискарион

              Если бы полностью похерели то малость другая ситуация была бы

                анонім

                87.05.17, 12:30

                Какая?

                  97.05.17, 12:46Відповідь на 1 від анонім

                  Одного не понимаю, да ебать в сраку эти минские соглашения. Ебашить как и они в ответку. Как говорят израильтяне - где ОБСЕ, войска ООН там процветают договорняки, контрабас, притоны и т.д.

                    107.05.17, 13:07

                    Одного не понимаю, да ебать в сраку эти минские соглашения. Ебашить как и они в ответку. Как говорят израильтяне - где ОБСЕ, войска ООН там процветают договорняки, контрабас, притоны и т.д.давно уже похерили те соглашения, если ты не заметил а как ты спорил со мной , помнишь ?! \))
                    так вот, похерили и похерили ..
                    а некоторые тут пишут до сих пор , что придерживаются их )) дионис к примеру )
                    да укропы, пиздуны вы )
                    идиотус припиздикус, укропы на своей территории, в отличие от твоих бурятско-чеченских союзников. Поэтому, они всегда будут правы.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна