хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

«Ми якщо і вступимось зі своїх позицій - то підемо тільки впере

  • 01.05.17, 21:04

«Ми  якщо і вступимось зі своїх позицій - то підемо тільки вперед…»

         Свій невеличкий музей «братніх привітів» під відкритим небом бійці одного з опорних пунктів неподалік Докучаєвська поповнюють мало не що дня.

-         Все це, що ви бачите прилетіло до нас під час чергових обстрілів, - розповів боєць підрозділу Андрій .- Ось це уламки від РПГ, але в нас таких мало. В основному це 122 мм калібр. І вище. Після кожного обстрілу ми збираємо чимало рештків. Велика частина з них їде до різноманітних шкільних музеїв АТО. Бо нашим дітям потрібно розповідати правду, про ситуацію на сході України.

Часто, після нічних обстрілів хлопці збирають цілі «врожаї з уламків» від снарядів «Васильків» та інших мінометів. Нерідко трапляються і незрозумілі рештки схожі на начинку від касетних боєприпасів.

-         Як правило обстріли починаються після заходу сонця, - продовжив боєць. – Пошумять десь поряд, а потім починають гатити по нашим позиціям. Але часто буває так, що обстріл може початись і посеред дня. Прилітають міномети та обстрілюють з БМП.  Та нашим ворогам не вдасться ні підірвати нашу силу духу, ні залякати. Ми  якщо і вступимось зі своїх позицій то підемо тільки вперед. Визволяти Україну від пошесті «руського міра».

Стати військовим, Андрій вирішив свідомо і зважено. За словами юнака, два роки тому в нього вже був готовий закордонний паспорт і була можливість виїхати в Польщу. Та він не захотів кидати державу в складну хвилину. Бо на переконання цього Українця, такий поступок був би рівноцінним зраді, перш за все собі. А чоловіки так не поступають. В підрозділі Андрія чимало бойових побратимів, які вже по другому разу прийшли в АТО. І їх вибір свідомий. А це означає, що Україна має міцний щит.

Тарас Грень. 

12

Коментарі

Гість: LampChan

11.05.17, 21:35

что то не так?

    21.05.17, 22:02

    в какой "впере" ты пойдешь, Тараскин? с i.ua на хвейсбук?

      31.05.17, 22:22

      Дивися скіко сепаратні набігло

        анонім

        42.05.17, 09:58

        Что то мало колорадосов набежало

          анонім

          52.05.17, 11:55

          Ключевое слово "мало" читай внимательно

            анонім

            62.05.17, 12:32

            Я больше читаю комменты и ты тоже там систематически блещешь эрудицией.Возьми вот хотя бы вот это "кастрюлеголовые" что это и откуда пошло ты знаешь???

              анонім

              72.05.17, 12:58

              Ну если не знаешь то не употребляй поскольку выставляешь себя на посмешище. С таким успехом россиян можно называть "синеведроголовые"
              Про майдан и что там произошло и кто рулит я уже тебе говорил.Да я не придерживаюсь мнения тех людей кто 100% за майдан и у меня свое видение всего то что произошло. Социальный бунт против Януковича назревал давно и я просто удивлен что ему и многим одиозным чиновника дали уйти.

                анонім

                82.05.17, 13:08

                У тебя память как у золотой рыбки и читай внимательно.

                  анонім

                  92.05.17, 13:41

                  Тему майдана мы с тобой год назад уже обсуждали и из за чего началось и с чем я не согласен.Не так давно я писал что в стране ничего не меняется поскольку у власти все те же только перекрашенные в другие цвета. Только под давлением международных институтов кое где делают вид что реформируют. Порошенко как и Ющенко - никто поскольку парламентская республика и на этом можно ставить точку.

                    анонім

                    102.05.17, 14:28

                    Да это все теже на манеже только поменялись местами, в раде и 5% новых людей не наберется и то в основном из бывших. Что такое ЕВРОШНЫРЬ? Все то что ты имеешь под этим словом бред.Они как раз туда не хотят и даже тут подобного не хотят. Там верховенство права , а тут безнаказаность

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна