хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Перша всеукраїнська художня галерея дитячого малюнку для воїнів

  • 28.12.16, 22:11

Перша всеукраїнська художня галерея дитячого малюнку для воїнів АТО

Відкрилась в приміщені штабу СЦКК

         Сьогодні, вперше за всю історію проведення антитерористичної операції, в зоні проведення АТО відкрилась художня галерея дитячого малюнку. В ній представлено кілька сотень робіт новітніх українських митців віком від 5 до 19 років. Зокрема тут присутні роботи  з Ірпіня, Львова, Києва, Чернігова, Черкас та інших міст та містечок нашої Батьківщини.

         Кожен шедевр, будь то малюнок чи лист, несе в собі велетенський заряд позитиву та світла. Надихає і підтримує бійців, які виконують свої обов’язки в районі проведення антитерористичної операції.  

Залою для експозиції стало все приміщення Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Шедеври написані маслом, аквареллю, фломастерами або просто олівцем і виставлені в коридорах та залах штабу. Нагадаємо, що традиція підтримувати своєю творчістю захисників України, починається з самого початку опору нашої держави зовнішній агресії. Однак, зібрати таку кількість малюнків і створити з них галерею вдалось вперше.

Довідково - перша всеукраїнська художня галерея дитячого малюнку для воїнів АТО працює на постійній основі. Для участі в експозиції приймаються всі малюнки, та листи. Головна вимога – щирість почуттів до воїнів Збройних Сил України. Отже запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у нашій художній галереї.

Прес-офіцер СЦКК

Полковник Тарас Грень. 

14

Коментарі

Гість: InnaFL

128.12.16, 22:47

    Гість: сонный

    228.12.16, 22:49

      328.12.16, 23:30

      От цікаво. що шлють москалям на передову?надіюсь бояришнік

        430.12.16, 16:10

        Гарні малюнки
        Я би вже так не намалювала. Козак симпатичний з глечиком і біля нього дівчина з русою косою.