хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Вогневий щит держави

  • 06.06.16, 23:16

Вогневий щит держави

   Навіть на перепочинку воїни-артилеристи, що захищають від ворожої навали Маріуполь не припиняють своїх тренувань. Постійно в польових умовах вони проводять вдосконалення власних навичок.

-         Мій підрозділ складається з людей, що прийшли з черговою хвилею мобілізації, - розповідає командир батареї. – Переважна більшість з них це вже зрілі чоловіки зі сталим характером. Кожен з них свідомо зробив свій вибір, і тому всі вони мають потужну мотивацію до служби.

Власне напевно через таке сильне бажання захистити Україну від ворога, і навчання колишніх робітників та інженерів складній артилерійській справі є легким. І хоча більшість рядових і солдатів набагато старші за свого командира дисципліна у підрозділі міцніша за залізо. Через постійний вишкіл, артилеристи мають надзвичайно сильну злагодженість. Всі члени обслуги розуміють один одного не те що з півслова, а з півруху… За більше ніж рік служби вони неодноразово виконували бойові вогневі завдання.

-         Я не ховався від служби в армії, - розповів рядовий Іван. – Коли прийшла повістка, то я залишив роботу оператора вантажної машини і пішов служити. Бо захищати Батьківщину потрібно. І те, що я до цього не був артилеристом нехай не вводить наших ворогів в оману. Бо і я, і мої побратими добре володіємо своєю зброєю. І сепаратисти це відчувають.

Зараз, артилеристи, що прикривають Маріуполь чи не вдвічі перекривають всі нормативи з розгортання, займання позиції та надання вогневого удару по активним бойовим точкам ворога. Отже російським найманцям потрібно пам’ятати, що відкриваючи вогонь по нашим позиціям, вони провокують у відповідь влучні залпи українських артилеристів.

Тарас Грень. 

8

Коментарі

16.06.16, 23:28

    27.06.16, 00:42

      37.06.16, 02:09

        Гість: сонный

        47.06.16, 06:41

          57.06.16, 09:55

          *ua_fl ag*

            67.06.16, 12:12

            В Днепре на видном месте на транспортной развязке есть надпись: "Россия - зло, хутин - пуйло".
            Уже два года никто не пытается её убрать.