хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

В армії ти можеш стати будь-ким.. навіть депутатом

  • 04.10.15, 20:51

В армії ти можеш стати будь-ким.. навіть депутатом

Багато людей мають хибне уявлення про те, що служба в армії означає відмову від багатьох прав і свобод притаманних цивільним громадянам України. Так, звичайно є певні обмеження, однак.. все не так сумно, як розповідають. От наприклад старший солдат Рустам Ахметов проходячи службу в одному з підрозділів Збройних Сил України, вирішив балотуватись до Запорізької міської ради по Заводському району цього міста.

-         Мені не чинили перепон, ні мої військові керівники, ні будь що інше, - наголосив боєць. – Навпаки пішли на зустріч і допомогли оформити всі необхідні документи.

  За своє життя цей солдат пройшов багато випробувань. Як відданий патріот України він приймав активну участь у помаранчевому майдані та Революції гідності. В своєму цивільному житті він журналіст однієї з всеукраїнських газет. Готуючи свої матеріали він завжди керувався лише одним принципом – казати лише правду.

  Коли до нашої держави прийшла біда сепаратизму він не ховався за спини побратимів, а чесно відгукнувся на мобілізацію. На даний момент Рустам сумлінно служить на одному з найважчих напрямків лінії зіткнення з ворогом – Маріупольськім. А стати депутатом його спонукало бажання нарешті щось змінити на краще. Бодай в рідному Запоріжжі.

Тарас Грень.

 

 

4

Коментарі