хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Маріуполь може спати спокійно

  • 04.10.15, 17:04

Маріуполь може спати спокійно

  Останнім часом, різноманітними провокаційними елементами починають розповсюджуватись чутки про те, що нібито в зв’язку з останніми міжнародними зобов’язаннями нашої держави стосовно відведення техніки та озброєння Маріупольський плацдарм залишається незахищеним та відкритим для несподіваного удару ворога. Це не так! Всі подібні заяви не мають під собою жодного підґрунтя.  Нагадаємо, які панічні і безпідставні чутки пробували посіяти серед населення під час відведення від лінії зіткнення важкого озброєння.

На даний момент в секторі оборони Маріуполя визначаються напрямки та місця зосередження техніки та озброєння, що виведеться від лінії зіткнення. Також відбувається ряд підготовчих заходів щодо переміщення та організації тилового забезпечення.

  Всі роботи та контроль за виведенням озброєння буде проводитись міжнародними організаціями, та у їх супроводі. Однак. Наголошуємо, що у випадку ескалації конфлікту вся зброя повернеться на свої вогневі позиції.

  На даний момент Маріуполь захищений кількома поясами сучасних глибокоешелонованих інженерних оборонних споруд. На позиціях залишаються механізовані підрозділи, які повністю контролюють ситуацію. І незважаючи на перемир’я і тишу, що останнім часом панує на лінії зіткнення, наші бійці знаходяться в постійній готовності дати опір ворожим російським провокаціям. Отже – Маріуполь може спати спокійно.

Тарас Грень.

 

  

7

Коментарі

14.10.15, 18:05

Это хорошо...они воевать и не будут...Путину нужна просто эта проблемма...в стране...чтобы добить Украину финансово...а воевать конечно уже просто глупо...

    Гість: сонный

    24.10.15, 20:26