хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

А до зими – теплі однострої

  • 02.10.15, 11:31

А до зими – теплі однострої

  Військовослужбовці сектору, який обороняє Маріупольський плацдарм, готуються до зими. Зокрема військові склади розпочали видачу теплих одностроїв нового взірця, а також іншого речового майна потрібного нашим бійцям в осінньо-зимовий період.

-         Видача теплих речей проводить вже протягом тижня, - розповів начальник мобільного відділення речового забезпечення сектору майор Руслан Ільїн. – По зимових видах речового забезпечення в нас є всі розміри. Крім того, ми накопичили достатню кількість форми, щоб забезпечити всіх бійців.

За словами офіцера, видача речей відбувається за принципом – від передової, в тил. Спочатку були сформовані партії речей, які спеціальними вантажівками відправляються на позиції.

-         Крім теплих штанів і курток ми ще видаємо зимові натільну білизну, шкарпетки і навіть спальні мішки, - продовжив офіцер.- Все це виготовлено з спеціальних матеріалів, і пройшло перевірку на використання у військах. До початку дощів і холодів ми зможемо забезпечити всіх.

Крім того речова служба Маріупольського напряму продовжує видачу сучасного військового взуття. За словами військовослужбовців, які проходили в ньому вже по кілька місяців в умовах ведення бойових – нові українські берці нічим не поступаються іноземним аналогам.

Тарас Грень. 

3

Коментарі

Гість: сонный

13.10.15, 11:00