хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Свято небесного щита України

  • 31.07.15, 15:27

Свято небесного щита України

 День народження частини, це свято для багатьох.. дуже багатьох людей, які свого часу служили або служать в ній. А коли цей день народження святкують люди, які постійно знаходяться на бойовому чергуванні охороняючи повітряні простори нашої держави, то свято перетворюється на феєричну дію. От і сьогодні в клубі повітряного командування Захід зібрались кращі з кращих цього потужного військового об’єднання. Поздоровити іменинників з святом прийшли представники Львівських місцевих органів самоврядування, державної влади, громадські активісти та волонтери.

  Беззаперечною родзинкою святкування став прекрасний патріотичний концерт, який для всіх присутніх подарували артисти 58 Львівського будинку офіцерів та артистів Львівського Національного оперного театру імені Соломії Крушельницької. З теплотою та сльозами на очах глядачі в залі зустріли виступ молодої артистки, школярки Анастасії Запотіцької, яка виконала пісню «Повертайся живим». Особливих емоцій у голос  цієї молодої співачки додало те, що її тато зараз на Сході України, боронить нашу державу від кривавих путинських маріонеток. Торкнув душевні струни хоронителів Українського неба і спів колишнього воїна-афганця, учасника АТО Олександра Рожко. Він виконав свої авторські пісні про афганську та сучасну війну в нашій державі. Ніхто не лишився байдужим, коли в залі звучали вірші дітей, батьки яких або воювали, або зараз знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції.

Глядачі довго не відпускали артистів зі сцени і просили виконати деякі номера «на біс». І артисти йшли на зустріч. Адже більш вдячної аудиторії, ніж люди, які боронять державу важко знайти.

Анна Маякова. 

4

Коментарі

131.07.15, 15:37

Жаль, слабоват у нас щиток оказался против Мордора.

    231.07.15, 15:49

    в паРашу, на полусогнутых животное, в паРашу

      331.07.15, 17:52