хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

“АТО: Янголи в білих халатах”

  • 17.06.15, 20:42

АТО: Янголи в білих халатах”

Власне з такою назвою вийшов на екрани перший український документальний фільм про роботу військових медиків на передових лініях території де зараз проводиться антитерористична операція. Цю документальну стрічку створила талановита Львівська тележурналіст Ксенія Клим. Ще з початку майдану та АТО, ця прогресивна львів'янка стала волонтером і чимало зусиль докладала, щоб надати допомогу Збройним Силам України в боротьбі з нашим зовнішнім ворогом. Разом з волонтерською групою вона неодноразово виїжджала на передові лінії оборони. Часто ці поїздки були вкрай небезпечні. Наприклад, коли наші волонтери на Різдво привезли до бійців цілий святковий вертеп, то російські найманці, які попирають будь-які святині, відкрили по наших артистах вогонь з реактивної та ствольної артилерії. Та на щастя все обійшлось, і після шаленого обстрілу волонтери продовжили святкову виставу.

    • До військових медиків я потрапила під час своєї останньої поїздки до зони АТО, - поділилась Ксенія. - Я була просто вражена тим, з якою самовідданістю виконують свої обов'язки ці героїчні люди. І власне від них залежить не лише подальше здоров'я але й життя наших поранених солдат.

В своєму фільмі Ксенія Клим розповідає про те, як працюють лікарі 66 передового військового шпиталю. Показує унікальні кадри які вона зняла перебуваючи у цьому військовому медичному закладі.

  • Я надзвичайно вдячна військовим журналістам з передової інформаційної групи якою керував полковник Юрій Повх, - додала Ксенія Клим. - З дозволу журналістів Міністерства оборони України я взяла багато кадрів, які вони відзняли під час роботи медиків, які приймали поранених з Дебальцево. Адже ми робимо одну справу — розповідаємо українцям і всьому світові правду про події на сході нашої країни.

Зараз, після демонстрації на обласних телебаченнях Західної України фільм буде презентовано у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, структурним підрозділом якого і є 66 передовий військовий госпіталь.

  • Сподіваюсь цей фільм сподобається нашим бойовим військовим медикам, - підсумувала авторка стрічки Ксенія Клим. - І стане нехай невеликою, але все ж таки подякую цим людям за їх віддану працю і за здоров'я та життя наших поранених хлопців.

А ви шановні читачі можете переглянути стрічку за цим посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=XFWJ1tuc-r0

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа центр

Міністерства оборони України.

12

Коментарі

117.06.15, 21:01

Де пропадали пан підполковник? Фільми про моїх колег це добре, про нас забувати не можна. Я взагалі мрію що б у військових лікарів була однакова форма у всіх, у всьому світі! Лікаря не можна фарбувати в певний колір.

    217.06.15, 21:11

    один з плюсів того, що діється, це відкриття багатьох людей "з великої літери Л": Людяність, Любов, Людина

      317.06.15, 21:11Відповідь на 1 від HOT_TABych

      згоден! і лікарі мають мати недоторканість за будь-яких умов.. але як показує практика бандитам закон не писан

        Гість: сонный

        417.06.15, 21:53

        *ua_fl ag*

          517.06.15, 22:02

          Храни Господь их, ангелов жизни!!!!

            617.06.15, 22:17Відповідь на 1 від HOT_TABych

            москалі самі себе фарбують...у колір ненависті

              717.06.15, 22:26

              кремлівських тролів офіціно попереджаю.- спамити не тре.

                817.06.15, 22:48

                дійсно шо ангели...навіть якщо не в білих халатах...на жаль найчастіше лікарі в нас асоціювались з хабарниками, але вони повернули честь професії...всього їм найкращого...