хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

12 апостолів військової медицини

  • 09.05.15, 12:36

12 апостолів військової медицини

які були свого часу навчали нинішніх “янголів життя”

В цей день, до рідної частини їх прийшло всього п'ятеро. А в життєвому строю ветеранів, військових медиків, що рятували життя наших воїнів у роки Великої Вітчизняної війни і закінчували свою службу у нинішньому військово-медичному клінічному центрі Західного регіону залишилось всього дванадцять. Як апостолів.

Ветерани пригадують, що у роки війни їх не називали, як теперішніх бойових медиків АТО - “Янголами життя”, однак після одужання воїни ще довго писали листи з подяками за життя, до їх шпиталю.

Нинішні військові медики військово-медичного клінічного центра Західного регіону, за рік російської агресії проти України майже всі вже пройшли гарт в польових госпіталях АТО. І тепер набагато краще розуміють, як це бути під ворожими обстрілами і рятувати життя пораненим. В день пам'яті і примирення, для тих ветеранів, хто зміг прийти військові медики організували водночас теплий і урочистий прийом. З добрими словами, побажаннями, бойовими ста грамами та концертом, який для медиків дав хор ветеранів Львівського гарнізонного будинку офіцерів. А тих, кого важка хвороба помножена на солідний вік, не відпустила з дому, військові медики привітали вдома саме на свято Дня Перемоги.

Живіть. Ви просто живіть наші ветерани. Живіть, щоб розповідати правду про всі жахіття тієї війни. Адже саме ваша пам'ять можливо допоможе зупини сучасну агресію проти нашої мирної держави.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

12

Коментарі

19.05.15, 13:36

Здоровья им и долгих лет Жизни

    29.05.15, 14:12

      Гість: Стази

      39.05.15, 15:35

      здоровья, добра и радости
      низкий поклон. нет большего добра - чем излечить от боли

        49.05.15, 16:47

        Що мені сподобалось в новітній символіці: мак має кольори прапору УПА - червоний і чорний. Червона кров, як символ життя, чорна земля, як протилежний символ - смерть, або інакше: свобода або смерть!