хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Якість гарантовано

  • 26.01.15, 20:04


Одна з запорук перемоги — віра у міць своєї зброї. Тому російська пропаганди так самовіддано намагається спаплюжити озброєння Збройних Сил України. Якщо вірити всій “кисельовщині”, то наші бійці стримують агресію російських відбірних підрозділів мало не списами та саморобними мечами. Однак реалії дуже далекі від вигаданого російськими ЗМІ фейкового світу.

Збройні Сили України не лише мають на озброєнні сучасну техніку та озброєння, але й останнім часом значно поповнили свій арсенал відремонтованими зразками танків, бронетранспортерів, гармат тощо. Днями, наприклад, один з танкових підрозділів поповнився кількома десятками панцерників, відремонтованих, та покращених майстрами Львівського бронетанкового заводу.

Для отримання танків, до заводу прибули досвідчені екіпажі. Хлопці вже обпалені війною, вони на власні очі бачили, як горить броня, і чого вартує найменша недбалість у підготовці як техніки, так і екіпажу. Тому навіть до найменших дрібниць вони ставляться більш ніж сумлінно.

  • Ми перевіряємо все, зазначив командир танку рядовий військової служби за контрактом Сергій Шахрай. - І системи танку і ходові якості машини. Зокрема системи управління вогнем, запуску танка, подачі боєприпасів, тощо. Окрему увагу приділяємо зв'язку як з сусідніми машинами та керівництвом, так і в середині машини між членами екіпажу. Також перевіряємо дублюючі системі, які мають спрацьовувати в різноманітних аварійних ситуаціях.

Потрібно зазначити, що всі бійці дякують працівникам заводу за високу якість роботи. Адже все зроблено з високою відповідальністю.

    • Більше того, працівники заводу, ідуть нам на зустріч, і часто переобладнують машини, так, як цього просимо ми, - продовжив командир танку рядовий Сергій Шахрай. - Адже в бою часто потрібно не тільки те, що є за розписом, але й деякі інші речі. Тому, так би мовити наші танки вже будуть зроблені під нас.

Так само, якість і тривалість робіт знаходиться під постійним контролем керівництва Львівського бронетанкового заводу.

    • Ми робимо все можливе, щоб затримок не було ні в чому, - наголосив головний інженер підприємства Віктор Андрощук. - І якщо взяти до уваги, що ця техніка не є профільною для нашого підприємства, а ми взялися за її ремонт, як то кажуть, “з коліс”, то з приємністю і гордістю можу констатувати той факт, що інженери заводу швидко змогли переобладнати підприємство для якісного ремонту цього типу танків.

Що буде далі...

Про це нам розповів заступник командувача оперативного командування “Північ” по роботі з особовим складом полковник Володимир Яцентюк.

  • Вся техніка була прийнята військовими представниками, - зазначив офіцер. - Тепер її приймають безпосередньо представники частини. Після проведення робіт всі машини буде скеровано на полігон, де відбудеться бойове залагодження екіпажів, бойові стрільби, тощо. Кожен екіпаж пристріляє і гармати і кулемети безпосередньо під себе. Відбудеться відновлення навичок з водіння, маскування, ведення бою, тощо. І тільки після того, як ми переконаємось, що наші бійці повністю “обкатали” свої танки, вони підуть захищати Батьківщину.

Заступник командувача оперативного командування “Північ” також розвіяв міф про те, що нібито в бій кидаються непідготовлені солдати. За його словами, з кожним, навіть з офіцерами, за плечима яких чималий військовий стаж, проводяться додаткові польові вишколи, на яких офіцери, що вже мають бойовий досвід, діляться ним зі своїми військовими побратимами.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Фото автора.

11

Коментарі

126.01.15, 20:15

    226.01.15, 20:33

    то наші бійці стримують агресію російських відбірних підрозділів мало не списами та саморобними мечами.С первых строк бред!
    "Киселёвщина" НИКОГДА не говорила про Российскую агрессию!!!
    брысь троль.

      326.01.15, 20:34

        426.01.15, 20:59

        то наші бійці стримують агресію російських відбірних підрозділів мало не списами та саморобними мечами.С первых строк бред!
        "Киселёвщина" НИКОГДА не говорила про Российскую агрессию!!!
        Да ерунда. Товарищ подполковник выполняет приказ. Завтра прикажут - будет вылизывать своего нынешнего врага.