хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Цілі виявляють безпілотники

  • 23.08.14, 09:41

Цілі виявляють безпілотники

Оперативна обстановка в зоні проведення АТО надзвичайно динамічна. Ситуація змінюється дуже швидко, і управління військ потребує оперативних та, головне, точних розвідувальних даних. Часто-густо бува, що звичайні підрозділи розвідки просто неспроможні через об’єктивні обставини отримати потрібної інформації. Тоді на допомогу Збройним Силам України приходять виготовлені у Дніпропетровську безпілотні літальні апарати (БПЛА). Ці невеличкі літаки, з встановленою на них потужною оптичною системою, виявляють добре замасковані позиції та вогневі точки терористів. Лише вчора, 22 серпня, за допомогою повітряної розвідки було виявлено низку позицій противника, пересування його техніки тощо. У підсумку - повне знищення виявленого ворога.

Військові дякують Дніпропетровській обласній адміністрації за допомогу у виготовлені цих апаратів, та, звичайно, промисловцям – чиїми руками зроблені БПЛА для війська.

Тарас ГРЕНЬ.

Фото автора.

10

Коментарі

123.08.14, 09:53

    223.08.14, 10:54

    поблагодарите одного президента одной академии, который еле шевелит губами, но на посту за то что эта "академия" сжирая кучу людских денег, сидя на шее у нищего народа, неспособна за считанные дни наладить выпуск дронов, а медицину довела до позора вселенского, когда излечить могут в прибалтике, израиле у черта и дьявола, но только не на той земле, за которую погибают Герои. Они погибают в том числе чтоб это тупое существо и дальше жрало как свинья. Мот подавится хоть случайно?

      323.08.14, 11:04

      А где фото?

        Гість: Туго_Входит

        423.08.14, 11:08

        А найцікавіше те, що ці ж безпілотні літальні апарати Дніпропетровськ (точніше - Коломойський) поставляє і сепаратистам-терористам. На їх сайті є про це повідомлення...Деньги не пахнут

          Гість: Туго_Входит

          523.08.14, 11:09Відповідь на 3 від Usmik

          А где фото?Сейчас фотошоп закончит работу и будет фото

            624.08.14, 11:52

            А найцікавіше те, що ці ж безпілотні літальні апарати Дніпропетровськ (точніше - Коломойський) поставляє і сепаратистам-терористам. На їх сайті є про це повідомлення...и вы поверили?