хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Націоналіст – це добре

  • 05.09.10, 18:21

Україна має давні традиції відносно існування національної ідеології. Кінець ХVIII початок ХІХ століття, що ознаменувався створенням в Європі наукового підґрунтя національної свідомості лишень констатував факт її існування в Україні.

То хто ж такі українські націоналісти, ідеї та переконання яких панують в умах українців ось уже 200 років?

Найголовніше, що вирізняє українського націоналіста серед інших – це чітка позиція щодо України. Україна лишень Соборна, лишень Незалежна, лишень Українська. Щоб переконати пересічного обивателя в цьому – не потрібно багато пояснювати.

Соборна – природнє право українців на всі етнічні українські землі, мається на увазі землі, де українці становлять переважну більшість населення. Що тут може бути незрозумілим? Кожна нація мешкає у своїй власній державі. То чому цього повинні цуратися українці?

Незалежна незалежність передбачає власний шлях, без вказівок «згори». Це може бути шлях, який пройшла чи яким зараз іде сусідня держава. Однак повністю враховуються національні особливості, менталітет нації, природні ресурси та інші показники. Це також зрозуміло.

Українська – верховенство української мови, українського погляду на історію, український погляд на політичні події, українськими героями вважаються виключно люди, що боролися за Україну, а не за чужі інтереси в Україні.

Хто ж підтримує такі постулати?

Головним чином на платформі українського націоналізму стоять люди з вищою освітою. Це звичайно не показник, але зайвий раз підкреслює, що націоналізм – це ідеологія, яку треба засвоювати, а не відчувати природній потяг до неї.

Дуже рідко зустрічається некультурний український націоналіст. Найпростіший доказ – почитайте  коментарі в інтернет медіа. Кожен коментар українських націоналістів виважений, без вживання ненормативної лексики , грамотний, майже завжди точний, має ряд посилань на впливові джерела.

У побуті українські націоналісти виявляються кращими батьками та подружжям. За звичай мають міцні й стабільні відносини з батьками та дітьми. Бо саме поняття Українства в осередках націоналістів ґрунтується на неперервності поколіньповаги до старих і уваги до менших, що й цементує родини.

Щодо шкідливих звичок, то відсоток схильних до пиятики, паління, наркоманії чи статевих збочень на кілька порядків нижче середньостатистичного.

В роботі українські націоналісти виявляють більшу ретельність. Тут спрацьовує два фактори: перший – це традиційно серйозне ставлення до праці, та друге – моральний обов'язок перед спільниками та показова візитна картка для супротивників.

Також націоналіст вирізняється духовністю. Серед націоналістів практично поодинокі випадки атеїзму. Деякі націоналістичні організації навіть оговорили це в обов’язках членів своєї спільноти. Зазвичай український націоналіст притримується православ’я, уніатства або язичництва, що дозволяє йому залишатися в українському духовному морі, бо всі ці релігійні спрямування є автохтонними, продуктом саме української думки.

Іншими словами – український націоналіст це не просто культурна, порядна, освічена, духовна людина – це серйозний спеціаліст, прибічник демократичних течій розвитку суспільства і практично головний носій саме українського генофонду. Адже не секрет, що здорова фізично і морально людина здатна залишити по собі точно таке ж покоління.

Шкода лишень, що постулати справжнього українського націоналізму хитро підмінені ідеологами сусідніх держав на погано нашкрябані прокламації. І що цікаво, анти націоналістичні сили приписують українському націоналізмові притаманні саме їм – анти націоналістам – риси. Повторюючи багатоголосо вигадані рулади, вороги українських націоналістів ввели в оману ціле покоління людей, що продовжують сприймати український націоналізм через окуляри ворогів.

Однак міняються часи, зникають імперії, а українська нація – головний носій українського націоналізму, залишається «на своїй землі», як співає Тартак та Нічлава, і продовжує українські традиції, зберігаючи український культурний спадок для прийдешніх поколінь. Цим український націоналізм перетворився на унікальну структуру. Являючись досить консервативним рухом, український націоналізм дозволяє суспільству більш динамічно розвиватися й засвоювати надбання сучасної світової цивілізації.

Майбутнє України – з українським націоналізмом!

1

Коментарі

Гість: Хозяин (С)

15.09.10, 18:30

а вот и блог нового бездельника -копипастера, или клона

    25.09.10, 18:32

    авжеж, росія батьківщина слонів.