хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Справжнє лице угорського націоналізму

  • 22.01.12, 12:14

"Вперше за 18 років між Україною та Угорщиною не було підписано протокол щодо прав національних меншин. Це сталося через вимогу угорців створити на Закарпатті Притисянський адміністративний район з компактним проживанням угорців, пише "Дзеркало тижня". На засіданні змішаної угорсько-української міжурядової комісії з питань забезпечення прав національних меншин Україна відмовилась виконувати ультиматум. У матеріалі йдеться, що першого дня засідання тривало до другої години ночі. Українська сторона постійно відчувала на собі пресинг угорців. Представник України попередив, що коли питання не обговорюватимуться зважено, українська делегація залишить залу засідань. "Ми пояснили, що Закарпаття - багатонаціональний край, тому ставлення влади буде однаковим до всіх представлених у ньому меншин, без жодних преференцій. На жаль, цих позицій не поділяють наші угорські колеги, компромісу досягнуто не було", - заявив заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур, який брав участь у міжурядовій комісії." Джерело ТСН.ua

Не дивлячись на все нахабство ситуації і на те, що закарпатська земля не є їхньою батьківщиною, а є лише місцем компактного проживання, нашим націоналістам варто було б брати з угорців приклад.

17

Коментарі

Гість: Вечный бан

122.01.12, 12:25

Нормальное цивилизованное требование.

    222.01.12, 12:26

    Правильніше було б сказати лице угорського фашизу

      322.01.12, 12:35Відповідь на 2 від УСС

      Правильніше було б сказати лице угорського фашизуТа ні, це націоналізм. Вони прагнуть створити своїм співвітчизникам комфортні умови навіть на чужій території. Скажу більше. Перед кожним 1 вересня Угорщина перераховує всім етнічним угорцям України по 100 євро. Я вже мовчу, що всі рекламні плакати своїх шовіністичних організацій в Україні вони виготовляють виключно угорською мовою (СБУ, як завжди, запихнула язика до своєї дупи і мовчить). Тому робимо висновки та беремо приклад з них.

        Гість: Вечный бан

        422.01.12, 12:37Відповідь на 3 від serg020777

        Правильніше було б сказати лице угорського фашизуТа ні, це націоналізм. Вони прагнуть створити своїм співвітчизникам комфортні умови навіть на чужій території. Скажу більше. Перед кожним 1 вересня Угорщина перераховує всім етнічним угорцям України по 100 євро. Я вже мовчу, що всі рекламні плакати своїх шовіністичних організацій в Україні вони виготовляють виключно угорською мовою (СБУ, як завжди, запихнула язика до своєї дупи і мовчить). Тому робимо висновки та беремо приклад з них.Тоже будешь плакаты на венгерском писать?

          Гість: О-leg-O

          522.01.12, 12:37

          Пусть курилы цивилизовано требуют на пару с японделями!!!

            622.01.12, 12:38Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

            Нормальное цивилизованное требование. Це не їхня історична територія. Це те саме, що завтра до тебе прийде сусід і вимагатиме віддати одну з кімнат твоєї квартири, тому що він живе за одною з її стін.

              722.01.12, 12:39Відповідь на 4 від Гість: Вечный бан

              Тоже будешь плакаты на венгерском писать?Ні. Буду вимагати, щоб тебе позбавили українського громадянства та вислали за межі України

                Гість: Вечный бан

                822.01.12, 12:40Відповідь на 6 від serg020777

                Нормальное цивилизованное требование. Це не їхня історична територія. Це те саме, що завтра до тебе прийде сусід і вимагатиме віддати одну з кімнат твоєї квартири, тому що він живе за одною з її стін.Крым и Новороссия тоже не являются исторически Украиной. Однако захапали.И не хотят отдавать.

                  Гість: Вечный бан

                  922.01.12, 12:41Відповідь на 7 від serg020777

                  Тоже будешь плакаты на венгерском писать?Ні. Буду вимагати, щоб тебе позбавили українського громадянства та вислали за межі УкраїниТак я в Крыму, а не на Украине.

                    1022.01.12, 12:42

                    Через нашу занадтотолерантність,сідають нам на голову хто завгодно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      21
                      попередня
                      наступна