хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Нацистський гімн Державної Думи Росії

  • 17.03.14, 14:05
Блогосфера кипить - Гімн Госду..и майже один в один повторює нацистський гімн Третього Райху. Ось він, можна сказати апогей прояву окупаційного режиму - перемогла раси совково-партійно-чиновничої номенклатури. Бидлу залишається битися мордою-чолом обличчя в бруд і лайно і прославляти мерзенність реалій переможної злодійської демократії.

У ролику наведено паралельне виконання обох гімнів, щоб сумнівів не залишалося .... ну а Госду..а навіть не зрозуміла, що їй підсунули і що вона співала.

У зверненні Наришкіна перед виконанням гімну прозвучала думка, що гімн написаний в кращих традиціях російської класичної музики і внесе новий вклад в нашу культуру. Його жорстоко обдурили - це вже було і було вкладено в німецьку культуру.

Лев Толстой, якому зіграв цей гімн його син - композитор С. Л. Толстой, вкрай низько оцінив твір, сказавши, що в ньому «немає музичного натхнення». Гімн публічно виконувався лише одного разу - на «Історичних російських концертах» (Париж, 1907), але без особливого успіху, популярним гімн не став. Через деякий час після публікації гімн виявився практично забутий. Його, як правило, лише згадували в загальних списках творів Олександра Глазунова, а якщо і давали йому яку-небудь характеристику, то лише побіжно, називаючи твором, який «не представляє інтересу ні по тексту, ні з музики» .

Російський музикознавець Леонід Гаккель сказав: "необхідно відзначити, що для творчості Глазунова дійсно характерно створення парафраз гімнів різних держав. Так, наприклад, відомі його парафрази гімнів Росії, Сербії, Чорногорії, Франції, Англії, Бельгії та Японії".

Гімн Deutschland uber alles, з яким блогери порівнюють гімн російського парламенту, являє собою пісню на музику Йозефа Гайдна і написані під неї вірші Гофмана фон Фаллерслебена.

Спочатку мелодія Гайдна, складена ще в 1797 році, називалася "Пісня кайзера" і до 1918 року використовувалася як офіційний гімн Австрійської (Австро-Угорської) імперії. У 1922 році в повному варіанті стала державним гімном Веймарської республіки. У 1933 році гімном Третього рейху стала тільки перша строфа, за якої виконувалася "Пісня Хорста Весселя ", офіційно не вважалася частиною гімну.

Нібито автором мелодії нібито російського гімну Думи був композитор Олександр Глазунов і вірші написав поет Микола Соколов. У квітня 2013 року голова Держдуми Сергій Наришкін попросив Йосипа Кобзона записати своє виконання, і напередодні Дня Росії гімн вперше прозвучав на пленарному засіданні.

Гімн починається з рядка: "Вам, обранцям народу, Русь чолом б'є до землі"

Питання: кому б'є чолом? Третьому рейху? І за що, за які заслуги бити чолом Госду..е, що складається з холуїв русофобського поліцейського режиму, які давно забули про свій народ.
1

Коментарі

Гість: О-leg-O

117.03.14, 14:18

http://blog.i.ua/user/2639228/1377326/ Все нормально .Путя идет путем гитлера. Вопрос времени........

    217.03.14, 14:19

    чую скоро нацики будут бросаться под танки с криками За Тимошенко !

      Гість: О-leg-O

      317.03.14, 14:22

      Бессильно наблюдать со стороны,
      Ну, словно на свихнувшегося брата,
      Как россиян дурманят для войны -
      Страна проходит точку невозврата.

      Смотрю на них, но чем же им помочь,
      Задуренным российской пропагандой? -
      Состав империи несётся в пропасть прочь,
      Разогнанный взбесившейся командой.

      И видно только лишь со стороны,
      Что впереди, в их будущем проклятом,
      Позорный крах взбесившейся страны,
      Как немцев - в том далёком сорок пятом.

        417.03.14, 14:22Відповідь на 2 від Panya

        чую скоро нацики будут бросаться под танки с криками За Тимошенко !
        шо ждёшь выход на сцену леди Ю

          Гість: SchwarzeFront

          617.03.14, 14:57Відповідь на 4 від КрасулькА

          чую скоро нацики будут бросаться под танки с криками За Тимошенко !
          шо ждёшь выход на сцену леди Ю
          немцы выпустят когда надо будет, пока ее марать не будут

            Гість: Добрый Лео

            717.03.14, 15:02

            Гимн Украины - песенка польских шовинистов. Стёб в стиле Ореста Лютого. А ещё кайзер штаны носил, так может нам теперь штаны не носить? А ещё у нас австрийский флаг, так может объединим?

              817.03.14, 15:07Відповідь на 7 від Гість: Добрый Лео

              Гимн Украины - песенка польских шовинистов. Стёб в стиле Ореста Лютого. А ещё кайзер штаны носил, так может нам теперь штаны не носить? А ещё у нас австрийский флаг, так может объединим? Ты хоть википедию открой - не будешь так дыбильно смотреться.