хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Сказка ложь, но в ней намек!

  • 10.12.17, 23:35

Дурачки малюють собі казку, що прийде Саакашвілі - у багатих відбере, бідним роздасть, або навіть не роздасть, а хоча б відбере і наведе порядок. Проведе якісь фантастичні реформи.
Нє, буде трохи не так.
Одного ранку ми прокидаємось, а на Банковій в кабінеті Порошенка сидить Саакашвілі, в приймальні Ліза Богуцька, а кругом бігає купка зрадофілів-саакашвілістів. Саак зачитує свою програму на 70 днів, не забуваючи після кожного речення хуєсосити алігарків, минулу владу і особисто Порошенка.
Дерев'янко призначається міністром фінансів, Семенченко головою МВС, Парасюк радником міністра освіти. Лещенко генеральним прокурором. Інші державні посади роздаються грузинам, що спішно прилетіли з Тбілісі і екзила.
Починаються арешти, вбиства порохоботів, грабунок. Справедливий, зрозуміло - з точки зору люмпена. 
Зрадофіли палять кіоски Рошен, топчуть цукерки і торти, заодно знявши касу. 
І всі такі, що прокинулись, не можуть прийти до тями від здивування: ти хто такий?! 
Нагадаю, що рейтинг Саака в проміжку між 1 і 2 %. 
В містах починається збурення. Придавлена вата піднімає голову, оцінює ситуацію і захоплює адмін..будівлі і склади зброї в Харкові, Запоріжжі, Одесі, Мелітополі і Кам'янському. Оголошуються різні "народні республіки". Починаються вуличні бої, бо патріоти чинять спротив. 
Поліція самоусовується, взагалі всі силові організації розпадаються - повторюється ситуація 2014 року тільки на гіршому витку.
В Києві громадяни спішно озброюються і починається заміс - бо киянам весь цей мартишкин цирк не потрібний. 
В тилу фронту пропадає тил. Пропадає і сам фронт - бо деякі солдати дезертирують, бо дома бої, а там сім'я і треба захистити. На фронті орки наступають, користуючись ситуацією - там-сям фронт проривається. Втрати йдуть на сотні. В тилу також. 
Долар різко йде верх, всі, в т.ч. і прихильники Саакашвілі, біжать закупати крупу-муку-макарони, скупати валюту - бо хз що буде завтра. Економіка йде в піке.
МВФ, зовнішні запозичення, союзні відносини: все йде прахом, бо Захід наполягає на виборах, але не для того Курченко гроші давав, щоб Саакашвілі зразу ж пішов з влади. 
Та і у самого Саакашвілі ще ніяк не проходить революційний оргазм, він не втомлюється піднімати бокали з кіндзмараулі з соратниками, регочучи від радості як він помстився свому заклятому другу Порошенку. (Через місяць він разом з грузинськими соратниками і Лещенко з важкими чемоданами спішно улетить в Нідерланди).
Верховна Рада теж не підтримує ніякого захоплення влади Саакашвілі. Власне, Верховної Ради теж немає - бо нарвані ідіоти з Антимайдану захопили будівлю, депутати розбіглись, деякі були убиті. 
В країні двовладдя, безвладдя, хаос - в залежності від ситуації в кожному конкретному місті.
На фронті офігівають, бо Головнокомандуючий... а чого він, власне, Головнокомандуючий? Хто його вибрав? Яка його легітимність? Чому його треба слухати? 
З-за рогу хижо плямкаючи виходить Путін і заявляє, що уряд нелегітимний - що є чистою правдою з якою мовчки погоджується Захід, починаючи переносити дані Україні кошти в гросбух "фатальні збитки", Путін продовжує під захоплені оплески орків: ми розриваємо Мінські домовленності, в Україні почалася громадянська війна і російські миротворці (у вигляді армії-флоту-авіації) зайдуть "на Украіну для защітьі русскогаварящєго насєлєнія ат фашістав-бєндєравцев". 
Починаються коврові бомбардування, бо якже можна упустити таку можливість помститись ненависним українцям, заодно і залякати їх, щоб не чинили спротив.
Саакашвілі кидає кіндзмараулі, починає їсти краватку, дзвонить всім по телефону, щоб погодитись на всі умови, аби бомбардування закінчились, але поскільки він нелігітимний, його влада не поширюється далі урядового кварталу і ресторану "Міміно" - трубку ніхто ніде не знімає. Непомітно щезає міністр МВС Семенченко. 
Країна перетворюється на криваве місиво. Держава розпадається.
Тепер зрозуміло, чому вся русня так підтримує Саакашвілі?
Лариса Вакульницька

2

Коментарі

111.12.17, 06:33

Похоже на истину.

    211.12.17, 09:13Відповідь на 1 від АскольдЪ

    Да, может не так мрачно, но кипиш будет знатный!

      325.04.18, 18:51

      Страшно це. Але зрадофіли не зрозуміють, доки не стане занадто пізно.

        425.04.18, 19:34Відповідь на 3 від Big_Erny

        зрадофіли ніколи не зрозуміють!!!
        Примером является крым и даунбас!!!