хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ЗЕголовок так і не придумав...

Цікаво спостерігати, скільки ресурсів і уваги приділяється найрейтинговішому "кандидату" на президентську "булаву" з боку екзальтованих сектантів. Аж нарешті неймовірними розумовими зусиллями дійшли, що Зеленський-таки нуль і нижче. Але мочилово цього політичного "ЗЕро" чомусь відновилося з подвійною силою. Може, в цьому і бачить Зеленський роль своєї "виборчої кампанії": бути люстерком, в якому відбивається абсурдна сутність системи, випестуваної Петром Олексійовичем? Тоді тут і знаходиться пояснення фірмовим фейлам-ляпам-факапам цього... актора легкого жанру і відсутність серйозної дискусії...

Нижче копіпастом пропонується дуже промовистий витяг і теж про ЗЕ. Про те, як його місце бачиться олігархами у своїй системі координат.

Ще радикальніше проти чинного гаранта налаштований несподіваний "троїстий союз" Дмитра Фірташа, Сергія Льовочкіна та… Ігоря Коломойського. Того самого Коломойського, який у 2014 році одразу після Революції Гідності розгорнув цілу інформаційну війну проти Льовочкіна.

Ігор Валерійович святкував свій 56-й день народження в Ізраїлі. Привітати колегу по олігархічному цеху прилетів і Льовочкін.

Як розповідають джерела УП в оточенні Коломойського, це був не просто візит ввічливості. Льовочкін прилітав промацати ґрунт і з'ясувати, який вплив насправді має Ігор Валерійович на лідера президентської гонки Володимира Зеленського та чи можна якось "взяти участь" у цьому проекті.

Деталі розмови двох олігархів невідомі, але по часу вона майже збіглась із тим, як у медіа Льовочкіна почали з'являтися позитивні згадки про Зеленського.

"Якщо чесно, то у Льовочкіна склалося враження, що Коломойський більше зрадів би, якби виграла Тимошенко. Це зрозумілий для всіх варіант. А що буде робити Зеленський, ніхто зараз не знає. Може, і він сам не знає",стисло переказують підсумки ізраїльського візиту співрозмовники УП в оточенні Льовочкіна.

Єдиний пункт, на якому Льовочкін, Фірташ і Коломойський точно сходяться – Порошенку не можна дати перемогти вдруге.


Ну, як? Адже олігархам можна ставити у вину що завгодно, але не дурість, недалекість чи наївність...

Чи не той випадок, коли "Не знає" звучить ніби як синонім до "Не цікаво"?

3

Коментарі

Гість: Malefique

120.03.19, 23:36

Порошенко не олигарх? Как считаете?

    220.03.19, 23:41Відповідь на 1 від Гість: Malefique

    Дивне питання. Хоча його команда порохоботів запевняє, що же продав майже весь бізнес - тільки "Рошен" і залишився...

      320.03.19, 23:45

      А над постом довго думав?

        420.03.19, 23:46Відповідь на 3 від Сyрi

        Довго.

          Гість: Malefique

          520.03.19, 23:49

          Почему странный? Просто я прочитал заметку и в ней, как-то "олигархи" и "президент" упоминаются без пересечений (на статью УП не ходил, признаюсь). Потому и решил спросить о вашем мнении на этот счет.

            анонім

            621.03.19, 08:35Відповідь на 2 від Lulu

            Дивне питання. Хоча його команда порохоботів запевняє, що же продав майже весь бізнес - тільки "Рошен" і залишився...Да никто ничего не продавал , а только часть каких то активов. И вообще как по мне с какого перепугу он обязан его продавать, в законе такого не прописано и не предусмотрено. Кстати передай Зеленскому , что слово преЗЕдент пишеться через букву И, а через Е слово презерватив которым он и является.

              анонім

              721.03.19, 09:34

              ЗеКоМанда - мародери на крові

                821.03.19, 10:09Відповідь на 6 від анонім

                Принцип розділення бізнесу і влади, сповідуваний зокрема і ним самим, і відображений у своїх обіцяннях. Саме за це його підтримало тоді багато людей, зокрема і (світла пам'ять) Левко Лук'яненко. А закони, як Вам відомо, пишуться правлячим класом із максимальним сприянням собі самому. Судіть самі: прийшла людина на посаду з такими можливостями, але зі своїм господарством. Ну, і на кого вона буде працювати? Ну, люди ж ще не далеко відійшли від тварин зі своїм егоїзмом! Тоді як прийшов ні чим не обтяжений професійний політик з мисленням державника, то він і зосередиться на успіху Держави - от її показники і її народне господарство і стане його бізнесом і показником його успіху.
                А до ЗЕ тепер і самі маєте змогу передати все, що завгодно. Я його сприймаю тільки у Кварталі.

                  921.03.19, 10:10Відповідь на 7 від анонім

                  ЗеКоМанда - мародери на кровіага, свинокоманда... тоді - правда...

                    1021.03.19, 11:02Відповідь на 7 від анонім

                    ЗеКоМанда - мародери на крові
                    мародери - це ПОРОХО-ЩУРИ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна