хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Чи не варто дослухатися до думки,

традиційно ігнорованої як "п'ятою колоною", так  і  "п'ятим каналом"?

Степан Хмара
16 February at 22:34

" Хто не за Порошенка, той за Путіна"
Під таким центральним гаслом 29 січня відбувся великий збір різношерсної публіки звезеної порошенківською командою. Лунали сахарні промови, вихваляючи вождя в невідомих вже молодому поколінню совєтських традиціях. Недарма режисером видовища був колишній комсомольський номенклатурник, а нині головний політтехнолог "тріумфальних" перемог Порошенка, І. Гринів.
Малоросійська інтелігенція отримала інструкції для дії, аби забезпечувати перемогу єдиноправильному рятівникові України. Одночасно, теж таки в столиці, відбувся шабаш "пятої колони" Кремля під проводом намісника Путіна в Україні, друга Порошенка, недавнього його однопартійця Медведчука. Там Медведчук якраз озвучив відомий план кремля поетапної ліквідації Української держави через московську автономізацію Донбасу (викладену в мінських домовленостях: з особливим правом вето на важливі напрямки загальноукраїнської політики, і в той же час повністю непідвладну Києву).
У цієї зграї особливі плани на вибори до Верховної Ради восени. Небезпека появи Медведчука і його кліки в парламенті є, бо з вини злочинної бездіяльності Порошенка і підпорядкованих йому ГПУ і СБУ промосковська "п'ята колона" діє щораз більш нахабно і відкрито. Той же Медведчук давно вже повинен би відпочивати у в'язниці за свою антидержавну діяльність, тоді і його помічники, які не розбіглися, принаймні притихли б. Але Порошенко створив Медведчуку статус найбільшого сприяння. Медведчук мав би бути взятим під варту відразу після нахабного виступу на цьому зборищі. А що ж ми бачимо?
Через кілька днів після зборів, Ю. Луценко розіграв комедію про відкриття якогось там провадження. Звичайно Порошенко не дозволить притягнути Медведчука до відповідальності за антидержавну діяльність. Очевидно, що домовленість про гарантії для Медведчука, і ще багато про що є у Порошенка з Путіним. Недарма Порошенко для Кремля є найбільш бажаний в президентському кріслі на наступний термін. Москва зробила висновки з своїх помилок, коли підтримувала Януковича відкрито. Тепер вони діють хитро. Наприклад, організовують прес-конференцію Януковича, де найбільше намагаються покритикувати Порошенка.
Задум московських політтехнологів прозорий: якщо Янукович лає Порошенка, то наївні хохли подумають і вирішать, що треба зробити навпаки, тобто підтримати Порошенка (що і робить малоросійська інтелігенція, не кажучи вже про порохоботів).
Дуже правильні гасла про європейську інтеграцію, шлях України до членства в НАТО і ЄС, які записали навіть в конституції.
А що ж робиться насправді?

Повний текст
6

Коментарі

121.02.19, 11:38

Читал. Согласен

    Гість: Nahibator

    221.02.19, 11:56

    Интересно, кто написал дедушке по вызову этот говнотекст и за сколько баксов старвый маразматик поставил под ним своё имя?

      321.02.19, 12:05Відповідь на 2 від Гість: Nahibator

      Интересно, кто написал дедушке по вызову этот говнотекст и за сколько баксов старвый маразматик поставил под ним своё имя?Степан Хмара - "старый маразматик" ?? Тогда скажи уже честно и откровенно - путин мой кумир и отец народоф!!

        Гість: Malefique

        421.02.19, 12:47

        ну такое... То что втюзивается мысль "Хто не за ПАПу тот москаль и запроданець" - эт понятно.. но вот что москва с помощью Янека форсит пороха... ну хз хз.. тут лучше привести тогда в пример несколько фактов о том какие конкретно действия комманды ПАПика сыграли на руку москве.

        Да и собственно кто того яныка ща слушает? В отличии от азирова его слушать ну апще не интересно

          Гість: Nahibator

          521.02.19, 13:37Відповідь на 3 від Вискарион

          Интересно, кто написал дедушке по вызову этот говнотекст и за сколько баксов старвый маразматик поставил под ним своё имя?Степан Хмара - "старый маразматик" ?? Тогда скажи уже честно и откровенно - путин мой кумир и отец народоф!!Я говорю то, что считаю необходимім сказать. Мне дурноватые советы не нужны.

            621.02.19, 13:51Відповідь на 1 від Solo-вей

            Читал. СогласенДякую за відгук!

              722.02.19, 11:47Відповідь на 2 від Гість: Nahibator

              Интересно, кто написал дедушке по вызову этот говнотекст и за сколько баксов старвый маразматик поставил под ним своё имя?Не знаю, в мені ця думка поселилася сама в результаті спостереження за всім цим протягом цих 5 років. Баксів за це не отримував. Надибав, що так думає ще хтось.

                822.02.19, 11:57Відповідь на 4 від Гість: Malefique

                но вот что москва с помощью Янека форсит пороха... ну хз хз.. тут лучше привести тогда в пример несколько фактов о том ...З Яником - це тільки частинний випадок, найближчий у часі. А взагалі-то.. Ну, звідкілясь же ж беруться легенди, що Порошенко ну повністю неприйнятний для російського керівництва, і діалог почнеться тільки, якщо буде хтось інший... Навіть Путін недавно красносмовно демонстрував дистанцію, ніби-то відмовляючись від телефонної розмови... Словом, малюється картинка категоричного несприйняття...
                А кроки на користь Москви? Та повно такого було. Перше, що приходить на думку, різниця між мапами окупованих бандами Стрілкова-Гіркіна територій станом на літо 2014 і на зараз. І там у тексті є. Він надто довгий, щоб тут подавати.

                  Гість: Malefique

                  922.02.19, 18:16Відповідь на 8 від Lulu

                  Кстати как прям по заказу местные обитатели явно поддерживающие действующего президента перепостили твит Чаплина, который прям открыто написал "оф... только не Порошенко, ну пожалуйста"

                  Я не прошу вас писать эти аргументы.. просто хотел сделать акцент на том, что утверждение "москва поддерживает Порошенко" требует на самом деле каки-то реальных аргументов.. такое публичное поведение не должно быть основным фактором.