хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Опитування.

 Це опитування не має на меті визначити найкращого керманича країни.Всі вони не виправдали наших очікувань.Хочеться побачити в який період людям жилось легше та комфортніше.
Отже,-при якому керівнику вам жилося найкраще?

Не маю доступу до стрічки,то ж прохання це опитування поширити.

5%, 2 голоси

3%, 1 голос

13%, 5 голосів

5%, 2 голоси

53%, 21 голос

5%, 2 голоси

18%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
21

Коментарі

111.02.18, 20:54

Друже, голосувати не буду, всі ці люди казали мені трохи потерпіти, що все скоро наладиться, і заживемо як боги. Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесь

    211.02.18, 20:57Відповідь на 1 від Эйч

    Друже, голосувати не буду, всі ці люди казали мені трохи потерпіти, що все скоро наладиться, і заживемо як боги. Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесьЯк знаєш.Для мене особисто був найкращий період при правлінні Юща.

      311.02.18, 21:01Відповідь на 2 від Davigadoff

      Друже, голосувати не буду, всі ці люди казали мені трохи потерпіти, що все скоро наладиться, і заживемо як боги. Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесьЯк знаєш.Для мене особисто був найкращий період при правлінні Юща.Я цього красавця, рахуй до влади привів, і що?, пшик. Звиняй недотянув цей хлопець, даремно з вумною йулей зчепився, вся ідея в пар пішла

        411.02.18, 21:07Відповідь на 3 від Эйч

        Друже, голосувати не буду, всі ці люди казали мені трохи потерпіти, що все скоро наладиться, і заживемо як боги. Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесьЯк знаєш.Для мене особисто був найкращий період при правлінні Юща.Я цього красавця, рахуй до влади привів, і що?, пшик. Звиняй недотянув цей хлопець, даремно з вумною йулей зчепився, вся ідея в пар пішлаЯ ж не запитував,хто з них найкращий.Цікавить в який період нашої історії у людей були найбільші статки та відчуття гарного майбутнього.

          511.02.18, 21:10Відповідь на 4 від Davigadoff

          Друже, голосувати не буду, всі ці люди казали мені трохи потерпіти, що все скоро наладиться, і заживемо як боги. Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесьЯк знаєш.Для мене особисто був найкращий період при правлінні Юща.Я цього красавця, рахуй до влади привів, і що?, пшик. Звиняй недотянув цей хлопець, даремно з вумною йулей зчепився, вся ідея в пар пішлаЯ ж не запитував,хто з них найкращий.Цікавить в який період нашої історії у людей були найбільші статки та відчуття гарного майбутнього.Друже, даруй, можу матюкнутись, ти не зрозумів? вони всі мене наїпали чи ти зараз в шоколаді живеш, після їхньго правління?

            611.02.18, 21:21Відповідь на 5 від Эйч

            Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесьЯк знаєш.Для мене особисто був найкращий період при правлінні Юща.Я цього красавця, рахуй до влади привів, і що?, пшик. Звиняй недотянув цей хлопець, даремно з вумною йулей зчепився, вся ідея в пар пішлаЯ ж не запитував,хто з них найкращий.Цікавить в який період нашої історії у людей були найбільші статки та відчуття гарного майбутнього.Друже, даруй, можу матюкнутись, ти не зрозумів? вони всі мене наїпали чи ти зараз в шоколаді живеш, після їхньго правління?Я теж можу матюкнутись,бо ти мене не чуєш.Мені начхати на кожного з них,але якщо б замість призвищ стояли б роки нашого життя,було б зрозуміліше?

              711.02.18, 21:25Відповідь на 6 від Davigadoff

              Таки думаю не дочекаюсь, наїпалово по життю якесьЯк знаєш.Для мене особисто був найкращий період при правлінні Юща.Я цього красавця, рахуй до влади привів, і що?, пшик. Звиняй недотянув цей хлопець, даремно з вумною йулей зчепився, вся ідея в пар пішлаЯ ж не запитував,хто з них найкращий.Цікавить в який період нашої історії у людей були найбільші статки та відчуття гарного майбутнього.Друже, даруй, можу матюкнутись, ти не зрозумів? вони всі мене наїпали чи ти зараз в шоколаді живеш, після їхньго правління?Я теж можу матюкнутись,бо ти мене не чуєш.Мені начхати на кожного з них,але якщо б замість призвищ стояли б роки нашого життя,було б зрозуміліше?Та мій директор шахти казав, що всяка банщиця бачить себе директором. Звиняй я все життя працював, і що?

                812.02.18, 08:21Відповідь на 1 від Эйч

                "трохи потерпіти, що все скоро наладиться, і заживемо як боги" - первым это пообещал Н. С. Хрущёв: "Нынешнее поколение будет жить при коммунизме" и назначил срок - 20 лет! Прошло 56 лет...

                  912.02.18, 11:01

                  Зараз репостну.

                    1012.02.18, 11:14

                    А мені при Брежневі краще за все жилося! Я маю на увазі матеріально краще!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна