хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Як же мене бісить це мавп'яче підтримування акції

Як же мене бісить це мавп'яче підтримування акції з обливання водою!

Вчора я їхала в маршрутці до батьків. Зі мною поруч сів хлопчина десь 190 см заввишки, років десь 25. На його рюкзаку була пов'язана синьо-жовта стрічка. Обличчя чоловіка було настільки красивим, що я аж задивилась на нього. Зайшов якось він незграбно в маршрутку із великим пакунком-коробкою. Я не одразу помітила, бо милувалась його красивим обличчям й статурою, що лівої руки нижче ліктя в нього немає, культяпка зі свяжими рубцями. Криво так якось відрізана. Я одразу зрозуміла, що це після майданівских подій, коли кияни отримували поранення від вибухів. А може він з АТО. Не знаю. Але так не ріжуть після ампутації кінцівки. Мало б бути якось рівненько, а тут зібрали те, що залишилось від руки. І так в мене серце защемило, що всю дорогу я сиділа з мокрими очима, а він поруч їхав і, мабуть, відчував, що я плачу. По тому, як він розмовляв по телефону, я легко зрозуміла, що він зламаний духом, в нього дуже сумний голос. Він ще не звик до такої культяпки і складно справлялвся з смартфоном, і якось за звичкою стирав піт із лобу культяпкою, а потім різко її ховав за рюкзаком. Він ще не звик до неї... Я їхала і думала: «він колись себе вважав (як і всі чоловіки) дуже гарним і привабливим, а зараз він зламаний, зараз він калека, в його голосі такий жаль, такий смуток, чутно нотки депресії. Бідолашний! Я так хочу, щоб в нього все склалось в житті добре! Щоб в нього була жінка і дітки і заробіток добрий і щоб він був щасливим!". Я сиділа і плакала до самого кінця дороги...
І намагалась відчути усе, що відчуває цей прекрасний велетень. Нічого, крім жалю в мене не з'являлось. І ось мене дивує, ця вірусна інфекція з обливанням водою, яка пояснює, що відчувають люди, хворі на рідкісну хворобу Лу Герига. В нашій країні людей хворих на неї немає, наскільки мені відомо. Тож навіщо себе поливати водою. Українці кажуть, що після поливу себе водою переводять гроші на допомогу АТО. А що, не можна просто проводити флеш-моб з чеками від переводу грошей на допомогу силам АТО? І передавати естафету з чеком своїм друзям. 
Ця абсурдна, на мою думку, ідея з поясненням, що відчувають хворі на Лу Герига може мати безліч варіантів. Давайте зрозуміємо, що відчувають люди, яким відірвало руку? Хто перший собі відріже кінцівку??? Давайте, друзі, будемо солідарні з жертвами АТО і майданівських подій. Можна ногу! А що, декому відірвало й ногу. А хтось око собі виколить. З Майдану багато вийшло однооких...Або ще можна таке полегше вигадати. От, наприклад, моя мати хвора на діабет, в неї вже ускладнена форма. Вона обов'язково перед вживанням їжі колить собі в тіло інсулін. Інколи в живіт, інколи в ногу. По різному. Тричі в день. Давайте підтримувати дабетиків - колотися інсуліном, щоб відчути як воно!
На сході нашої країни щодня вмирають такі чоловіки, як цей з маршрутки, а ми тут "хернёй страдаем" - водичкою з льодом поливаємося! Це прерогатива щасливих багатих розвинутих країн, народу, який вже з жиру біситься й не знає щоб таке вигадати. Заняття для безтурботних людей.

Це нерозумно, це по-мавп'ячи якось. Тож хочу попередити, друзі, не запрошуйте мене до цієї клоунади. Сподіваюсь на ваше розуміння! 

11

Коментарі

Гість: Н@блюдатель

13.09.14, 15:00


Бред.
ALS IBC появился не в нашей стране. И к АТО вообще не имеет отношения. Да и на просторах бывшего СССР не очень поддерживается, разве что знаменитостями, да и то не всеми. Обычные "смертные" с этим даже не заморачиваются, ибо нах надо.

    23.09.14, 15:02

    +100500!

      33.09.14, 15:03

      як я вас розуміюууууууууууууу......................... ..

        43.09.14, 15:10Відповідь на 3 від КорицЯ

        Так, вже не втрималась! Бо запросили - а мене аж трусить від цієї дурні

          53.09.14, 15:15

          Я вообще не в курсе что это...

            63.09.14, 15:20

            Мені теж не подобається

              73.09.14, 15:21Відповідь на 5 від Syrena27

              Це маразм, який усі підтримують через соцмережі. Почалося все з західних країн, дійшло вже й до нас. Вірусний такий ход. Зпочатку все ця херня була розроблена для пояснення, що відчувають люди, хворі на хворобу Лу Герига. А наші люди поливаються й одразу ж переказують гроші на допомогу АТО ну і передають естафету. Один дурак показав - і понеслося по мережі. Типу, передаю естафету своїм трьом друзям, і друзі теж поливаються, знімають це на відео, викладають в мережі й запрошують наступних приєднатися до маразму...

                83.09.14, 15:23Відповідь на 7 від Mono-Mono

                Хм. А посто перечислить деньги нельзя?
                Ну да ладно. Лишь бы не во вред.

                  93.09.14, 15:37

                  Я о том парне и о тысячах подобных. Очень и очень дорогую цену мы заплатили за свой выбор, и за свою волю. Хотелось бы надеяться что не напрасно.

                    103.09.14, 16:55Відповідь на 9 від Вискарион

                    Я о том парне и о тысячах подобных. Очень и очень дорогую цену мы заплатили за свой выбор, и за свою волю. Хотелось бы надеяться что не напрасно.это зависит от каждого из нас. А акция стала дурацкой, согласна

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна