Новорічне)))

Відновлюю традиції привітання рідних зі святами через звичайні паперові руконаписні чи то рукопідписні листівочки. Тим більше, що привітати всіх особисто чи по телефону змоги не буде. Знач закупила листівочок і щоб не мучитися з придумовуванням самих привітань залізла в google))) 
Перше привітання, яке трапилося на очі було ось таке:

Щастя, радості, краси,
Бочку меду Вам в труси.
Щоб не злиплись яйця голі,
Молодичок Вам доволі.
А щоб сало було в хаті,
Кабани хай волохаті
Запетрушать свиноматок,
От і буде Вам достаток!
З Різдвом Христовим!!!

Цікаво, якій близькій рідній чи просто знайомій людині такого можна побажати на Різдво?hypnosis

різдвяний настрій, а у вас?

З чого починається різдво? З різдвяного настрою і всього що до нього пасує: пісеньки, різдвяно-новорічні прикраси в магазинах, "різдвяні зірки" в тих же магазинах, чай з корицею, кексики з сухофруктами і фільмики на різдвяну тематику... в мене навіть папка спеціально заведена є "різдвяний настрій" з музикою, фільмами і заставками на робочий стіл)))
Мені цього року напевно пощастило, бо Різдво у мене виходить два рази: 25-го, так як в Словаччині його святкують у цей день, ну і 7-го - бо я так навчена і так вже звикла... хоча, як воно правильно і чи взагалі правильно вибирати щось одне - я не в курсі.
Що мені сподобалося тут то державна політика, 24, 25 і 26 державні вихідні дні, щоб люди могли повноцінно підготуватися до святої вечері, відсвяткувати Різдо, і, напевно, відпочити від святкування такогоpodmig
На святвечір тут працювали лише супермаркети і ті до 11 години дня, а 25-го - взагалі все закрито: магазини, базари, супермаркети.... можливо тому, що маленьке місто) 
Одним словом, я була приємно вражена.
Правда, незвичні тут страви на святвечір, як от облатки (вафлі) з медом і часникомhypnosis, які подаються на початку вечері)))




безінтернетні канікули...

  • 30.05.12, 11:14
два, а мо й три місяці без всесвітньої павутини... і як його прожити?
буду за вами шалено скучати)))

п.с. не так воно вже й страшно трохи побути без інтернету... але ж нудно як!!!!  

)))кому туфлі?)))

  • 29.05.12, 16:12
Сьогодні прогулюючись коханим Львовом, натрапила на отаку от рекламкуlook 

і чогось мій настрій від оцих от туфлів різко поліз вгоруsmile

)))

  • 10.05.12, 16:13
Львів помаленьку залазить у літо, а я у відпустку))) Буду безсоромно, натхненно і зі всієї сили  байдикувати... і спати спати спатиsleepy  

Про "почитати" і свіжу книженцію Дереша

  • 19.04.12, 18:11

     От люблю я чогось доброго почитати, правда, відколи появилося вредне, всюдизалізуще і всетягнуще дитятко, на "почитати" часу майже не залишається, але... 

     Натрапила в книгарні на нову книжечку Любка Дереша "Голова Якова. Алхімічна комедія", не витримала і, пожертвувавши обідом, купила взамін їдзення для шлунку їдзення для мізків. Хвалюся сестрі, яка свого часу на Дерешеву творчість мене і підсадила: "ку, а я маю голову якова))))) не витримала і купила... ги, останні гроші витратила, так що якщо то якась фігня - я буду дуже злосний хомячок))) але чекання на читання ввечері тої книженції то щось - прям аж розпирає від нетерплячки". 
     Хто читав цього автора - той зрозуміє мою ейфорію, хто ні - то це схоже на чекання поїздки на море, коли сидиш у поїзді, але до моря ще далеко)))  
     Голова Якова носилася в сумці, читалася в чергах і в маршрутках, на обідніх перервах і вчора до другої ночі. І якось так дуже швидко закінчилася, аж шкода стало... 
     Так от, що стосується самої книжки - книжка бомбезна, кажу зразу, а описувати конкретно про що вона - не буду, бо Вам не буде цікаво читати, та й описати "Голову Якова" певно неможливо, бо жоден переказ не розкриє змісту написаного, книжку треба читати всю і повністю... а потім за деякий час перечитати ще раз - повільно, вдумчиво, смакуючи кожне слово, кожен епізод, вибираючи найсмачніші моменти, щоб потім їх можна було засмакувати знову і знову. Скажу тільки, що це щось середнє між "Архе", бо є всякі такі скручуючі мізки в трубочку моменти, і "Поклонінням ящірці" чи "Культом", бо є таки в книжці і епізоди про "нормальні", згідно Дерешевого розуміння, стосунки, події, почуття і відчуття... І ота Дерешева манера описувати події і обстановку, за якої вони сталися, розкривати потаємний зміст всіх і всього, вживані ним алегорії і порівняння... так вміє тільки Дереш.
     Одним словом - раджу почитати, рекомендовано читати наніч, чи в дощову погоду... принаймні мені книженція до такої погоди пасує, та й прочитане  буде здаватися більш реалістичним, бо більшість подій стаються на ніч, під дощ і у Львові:) 
  
Зпочатку опублікувалося тут  http://cultart.info/vrazhennya-vid-knyhy-holova-yakova-alhimichna-komediya 

Про бабу, каву і космонавтів)

Старість - не радість, хоча.... як для кого.  

Пішла моя бабця в магазин за всяким таким... чого по ходу готування до свят виявилося замало. Заодно попросили бабу кави купити. Ото прийшла баба з магазину, викладає продукти з сумки і каже: "Маєте свого космонавта, купила." Перепитую: "Якого космонавта?"  Баба: "Нууу, каву, ти ж казала купити каву "Я космонавт" і дістає каву "Якобс монарх"....І в магазині баба теж просила дати їй каву, а на запитання продавчині "Яку?" так і казала "Я космонавт"lol

Ми всі посміялися, а тепер думаю: чи то тоже така на старість, як дасть Бог дожити, буду, чи то баба просто недочула і старість тут нідочого?....

Хочеться вірити в останнє, так якось спокійнішеpodmig  

Сторінки:
1
2
попередня
наступна