хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Какой у тебя СИЛЬНЫЙ Ангел-Хранитель!

Эх, Горе-Водители... ПРИКРУЧИВАЙТЕ КОЛЕСА!!!
Сегодня меня чуть не убили...= ну почти как в этом моем старом видео:

Решил пока сухо – немного размяться и прокатиться на велосипеде... 
Кручу педали у "кв. Пролетариев Донбасса" ... еду в метре от бордюра...
Слышу, сзади идет машина на обгон ...– ну и пусть себе обгоняет... не первая и не последняя, да и машин сейчас мало...– бензин дорогущий...
И вдруг сзади БАХ!!! – визг резины... – скрежет металла по асфальту...
Оглядываюсь влево – посмотреть, что там стряслось – ну и "автоматом" чуть повернул руль влево = уехал еще на МЕТР от бордюра \что меня и спасло!\.

И вижу "картину маслом": ползет юзом БЕЗ правого переднего колеса "АВЕО"...– выносит ее почти на середину дороги – чуть мне в заднее колесо не въехала...

А его колесо в этот же момент, обогнав меня СПРАВА – пролетает мимо меня вплотную к правой педали.., врезается в бордюр на уровне моего переднего колеса, подскакивает метра на 2 вверх – и с пробуксовкой падает прямо передо мной... – и катится по дороге дальше...
*** Вот тут уже я успел со всей дури ЗАЖАТЬ ОБА ТОРМОЗА - что и спасло!

Кошмарррр...- прям ДОРОЖНЫЕ УЖАСЫ, как фильме "Перевозчик"hypnosis
Ну как можно НЕ СЛЫШАТЬ, что у тебя колесо откручивается и барабанит?!stena

Водила сказал: 
"Когда я увидел, что отвалилось колесо и начинает догонять велосипед – думал, что оно покалечит тебя – но ты вовремя вильнул влево! 
Когда машину юзом вынесло на середину дороги – думал, что сейчас СПЛЮЩУ твое заднее колесо – и РАЗДАВЛЮ тебя! Но я чудом остановился! 
А потом как глянул, что колесо рядом с тобой взлетело вверх – ну, думаю, теперь оно "приземлится" тебе на голову - и точно укокошит! И снова пронесло! 
Какой у тебя сильный Ангел-Хранитель – ТРИЖДЫ СПАСАЛ!!!".


---
Вот уж точно сказал! - Он меня с самого детства бережет! 
См. на моем сайте =  http://www.bogdan.lg.ua/pozitiv/avt_vijili.html
"И как мы еще выжили? - СПАСИБО нашим Ангелам-Хранителям!"prey

15

Коментарі

117.11.15, 20:44

Слава Богу! Будьте обережні!

    217.11.15, 20:51

    Слава Христу Богу й Пресвятій Богородиці і всім святим та ангелам й архангелам які помагають нам і нашій Украіні в ці найважчі Апокаліптичні часи !Молімося і борімося та діймо совісно і вірмо що Украіна переможе ! Бог поможе http://blog.i.ua/user/4400999 ! СЛАВА Україні !

      317.11.15, 20:51

      Колись я теж ледь вбереглась від лихача на підпитку. На повороті обганяв мене на скаженій швидкості, не могла ближче до бардюру їхати бо справа була безодня, а він мене за це обматюкав. Тепер те місце об'їзджаю іншою дорогою.

        417.11.15, 20:58Відповідь на 1 від Alter ego*

        Слава Богу! Будьте обережні!Молім ося і борімося та діймо совісно і вірмо що Украіна переможе ! Бог поможе http://blog.i.ua/user/4400999 ! НАЙБІЛЬШЕ СЛАВМО не ангелів а Христа Бога....й Пресвяту Матір http://photo.i.ua/user/4400999/344196/13585128/ В НАС У ФРАНКІВСЬКУ сталося неймовірне чудо на підтвердження що саме в Галичині \УКРАІНІ Бог ймовірно цією осінню явно збере своїх найбільшпобожних людей http://video.i.ua/user/4400999/75866/441927/ ОТОЖ благаємо Христа щоб серед них були й Ви та ВАШІ\НАШІ перевірені роками дружби патріоти УПА ! Щасливо ! СЛАВА Україні !

          517.11.15, 21:01Відповідь на 4 від SOKILDNISТЕR+

          Дякую. На жаль, мені не доступний переглід відео. Скільки не доплачую за швидкісний інет, та мдем всеодно не тягне. Замітки читаю. За студентське місто вболіваю. Героям слава!

            617.11.15, 21:24Відповідь на 1 від Alter ego*

            Слава Богу! Будьте обережні!ДЯКУЮ!
            А на тому відео у авто на великій скорості відлетіло колесо, гепнулось об бордюр, підлетіло вверх, ЗАПУТАЛОСЬ у розтяжках-проводах троллейбусної єлектромережі \там загубило свою енергію!!!\ - і впало на перехресті!
            Якби не ті провода - могло б когсь і вбити, або пошкодити чиєсь авто...

              717.11.15, 21:25Відповідь на 2 від SOKILDNISТЕR+

              Слава Христу Богу й Пресвятій Богородиці і всім святим та ангелам й архангелам які помагають нам і нашій Украіні в ці найважчі Апокаліптичні часи !Молімося і борімося та діймо совісно і вірмо що Украіна переможе ! Бог поможе http://blog.i.ua/user/4400999 ! СЛАВА Україні !ДЯКУЮ!!!

                817.11.15, 21:38Відповідь на 1 від Alter ego*

                ЧИТАЙТЕ що Богом проклята відьма й КГБандитська шльондра яка за гроші Москви організувала БІЛЕ БРАТСТВО та хотіла робити в листопаді 1993року СУПЕРЗЛОЧИН МАСОВОГО УБИВСТВА спалення в жертву людей в Киівськім НАЙДАВНІШІМ ХРАМІ СВЯТОЇ Софії а потім після умовного терміну в тюрмі на КПССатаниські гроші організувала в ДнпроЖИДІВСЬКУ свою секту що агітувала в 2010році за ЖИДЮлю. стала ПОСЛОМ в ДибілНоРейху антихриста ПУТІНА http://joinfo.ua/sociaty/1132497_Novosti-Novorossii-lider-Belogo-bratstva-Mariya.html ОТАКА бридка жаба Ж2=ГАНЬБА !

                  917.11.15, 21:46Відповідь на 8 від SOKILDNISТЕR+

                  ЧИТАЙТЕ що Богом проклята відьма й КГБандитська шльондра яка за гроші Москви організувала БІЛЕ БРАТСТВО та хотіла робити в листопаді 1993року СУПЕРЗЛОЧИН МАСОВОГО УБИВСТВА спалення в жертву людей в Киівськім НАЙДАВНІШІМ ХРАМІ СВЯТОЇ Софії а потім після умовного терміну в тюрмі на КПССатаниські гроші організувала в ДнпроЖИДІВСЬКУ свою секту що агітувала в 2010році за ЖИДЮлю. стала ПОСЛОМ в ДибілНоРейху антихриста ПУТІНА http://joinfo.ua/sociaty/1132497_Novosti-Novorossii-lider-Belogo-bratstva-Mariya.html ОТАКА бридка жаба Ж2=ГАНЬБА !ДЯКУЮ - гляну зараз!

                    1017.11.15, 22:00Відповідь на 8 від SOKILDNISТЕR+

                    ЧИТАЙТЕ що Богом проклята відьма й КГБандитська шльондра яка за гроші Москви організувала БІЛЕ БРАТСТВО та хотіла робити в листопаді 1993року СУПЕРЗЛОЧИН МАСОВОГО УБИВСТВА спалення в жертву людей в Киівськім НАЙДАВНІШІМ ХРАМІ СВЯТОЇ Софії а потім після умовного терміну в тюрмі на КПССатаниські гроші організувала в ДнпроЖИДІВСЬКУ свою секту що агітувала в 2010році за ЖИДЮлю. стала ПОСЛОМ в ДибілНоРейху антихриста ПУТІНА http://joinfo.ua/sociaty/1132497_Novosti-Novorossii-lider-Belogo-bratstva-Mariya.html ОТАКА бридка жаба Ж2=ГАНЬБА !Облиште її в спокої. Юлю знищили ВСІ олігархи, а могло б бути навпаки, але що тепер казати? Теперішніми кровососами займіться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна