хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як кинути курити

Як кинути палити  

Як людині позбутися шкідливої звички і самостійно кинути курити цигарки ? 

Існують люди які кинули палити шляхом читання книг про шкідливість куріння. Існують люди які кинули палити після того як переглянули фільм про шкідливість куріння, або після того як поспілкувалися з психологом. 

Людина здатна відмовитися від шкідливої залежності. Причина полягає в тому, що ми здатні змінювати самі себе, наші мізки здатні перезапуститися і працювати по іншому. Щось подібне відбувається з комп'ютером, коли програмна система отримує оновлення, то вона практично залишається такою як була, але вона працює по іншому. Людина теж може отримати оновлення своєї програмної системи, для цього її потрібно отримати потрібну інформацію.

Як кинуть курить ? Наприклад, щоб кинути палити, потрібно кожен день переглядати фільми про шкідливість паління. Читати літературу, про шкідливість куріння і тоді наступить момент, коли людина не зможе сама курити цигарки, наступить перезапуск мізків і вона курити не буде. Кожна людина це особистість, перезапуск мізків у кожної людини відбувається по різному, тому очікувати чуда відразу, непотрібно.  Хтось може перезапустити свої мізки за декілька днів, а комусь потрібні місяці, комусь потрібні роки на перезапуск і оновлення мізків.  

Самий простий спосіб перезапустити мізки, це написати на папері всі біди, проблеми хвороби,  які несе куріння і цей написаний текст читати кожного вечора перед сном, згодом наступить момент коли мізки дадуть команду не курити, вони перезапустяться. 

Хтось міняє своє життя заради здоров'я. Хтось міняє своє життя заради Всевишнього  Бога, хтось міняє заради чогось іншого, це все відбувається завдяки отриманій інформації і завдяки перезапуску мізків. 

Примітка; Нічого дивного в цих змінах людини немає,  такі зміни в людині робить будь яка інформація, все залежить від інформації і знань самої людини. Якщо ви хочете кинути курити, то для цього потрібно кожен день отримувати потрібну інформацію яка засуджує куріння і наступить момент коли ви курити не зможете.  

0

Коментарі