хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Невеличкі уроки Психології...

-      Коли сміються кілька людей, кожен дивиться на того, хто йому найбільш симпатичний. В цікавій вам компанії розкажіть убійний анекдот, і спостерігайте, хто на кого дивиться.

-      Якщо нервуєте – жуйте.  Під час жування наш мозок думає, що небезпеки немає, він посилає сигнал, який знімає нервову напругу і допомагає заспокоїтися.

-      Пильний погляд допоможе витягнути будь-яку інформацію. Якщо з відповіді вашого співрозмовника вам здається, що він щось не договорює, просто продовжуйте мовчки дивитися йому в очі.

-      На співбесіді уявіть, що наймач - ваш давній хороший друг. Ви самі не зчуєтесь, як ваша бесіда стане довірливою.

-      Якщо вам доводиться багато працювати з людьми, поставте позаду себе дзеркало. Ви самі здивуєтесь тому, що ваші співрозмовники стануть вести себе ввічливо, і будуть намагатися сподобатись.

-      Коли ви хочете зупинити бійку, то просто візьміть що-небудь поїсти і встаньте поруч з «бійцями», та задумливо споживайте своє морозиво або кексик.

-      Важливу зустріч найкраще призначати на початок або кінець дня. Люди найкраще запам'ятовують те, що відбувається на самому початку або наприкінці.

-      Зверніть увагу на напрямок стоп людей під час розмови. Стопи людини під час розмови допоможуть з'ясувати ставлення до співрозмовників, повернені в сторону кінчики туфель співрозмовника говорять про те, що він хоче швидше піти.

-      Від-дзеркалення чужих жестів допоможе встановити довіру під час розмови. Але тут головне - не перестаратися, щоби співрозмовник не подумав, що його перекривляють.

3

Коментарі