Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

tux12

попередня
наступна

Шлях до миру – негайне закриття неба над Україною!

  • 02.03.22, 14:41
Шлях до миру – негайне закриття неба над Україною! Підпиши петицію, поділись з друзями!

Важливо щоб кожен українець та небайдужий громадянин підписав петицію та зробив репост, ми зможемо закрити небо над Україною за допомогою ПВО НАТО.

Шо робимо?

2. Прокручуємо сторінку трохи вниз, знаходимо два поля для заповнення вашої контактної інформації.
3. Залишаємо своє ПІБ та електронну пошту. Важливо вказати саме вашу пошту, на фінальному етапі на пошту прийде підтвердження петиції. Натискаємо далі.
4. На наступному етапі вказуємо свій поштовий індекс та місце проживання, повну адресу, та обираємо країну проживання. Натискаємо далі.
5. Заповнюємо чому ця петиція важлива для вас (як приклад «припинення війни»). Поле «моя справа» - мене стосується напряму. Поле «моя участь» - були б залучені в спільні дії. Поле «хто повинен бачити вашу підтримку» - публічно. Підписуємо.
6. Заходимо на пошту,  відкриваємо лист від [email protected] та клікаємо кнопку «підтвердіть підпис і залишайтеся в курсі».
7 . Після підписання петиції ділимося посиланням на петицію та інструкцією зі своїми друзями у соц.мережах (Instagram, Facebook, Twitter)
3

Коментарі

12.03.22, 15:49

ще пару днів назад написав. бачу кількість нормально виросла. от тільки толк навряд чи буде

    22.03.22, 15:57

    если и закроют,то это будет означать,что НАТО вступило в войну с кацапами,,,,,,

      32.03.22, 16:56Відповідь на 2 від вольдемар-1

      если и закроют,то это будет означать,что НАТО вступило в войну с кацапами,,,,,,и что это значит? (без сарказма)

        42.03.22, 18:21Відповідь на 3 від shipkin4

        если и закроют,то это будет означать,что НАТО вступило в войну с кацапами,,,,,,и что это значит? (без сарказма)а нічого, бо не буде. суть в тому що якщо НАТО офіційно заявляє про закриття неба над якоюсь територією, то вони автоматично стають відповідальними за ''чистоту'' неба над цією територією. тобто повинні збивати всі об'єкти (кацапські літаки і ракети) що пробують залетіти в цей простір. ''світове товариство'' не змогло домовитись про повне відключення кацапів від свіфта, щоб не зашкодити собі і не гризтись з кацапами через Україну. гадаєш вони захочуть впрягатись і ескалувати конфлікт з кацапами, читай з поїхавхим кукухую педофілом, який зарився в нору і тримає під подушкою червону кнопку через країну яка не входить в блок?

          52.03.22, 22:49

          залишилась 31000 з 1000000 підписів

            63.03.22, 07:15Відповідь на 3 від shipkin4

            если и закроют,то это будет означать,что НАТО вступило в войну с кацапами,,,,,,и что это значит? (без сарказма)это значит,что будет не третья мировая,а мировая война