хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

At

At

!!! Мовчання не робить честі…


на цю тему вже був пост http://blog.i.ua/user/2884987/583169/ , а завтра закінчується акція, але не сама проблема ... 


"Насильство широко поширене в практиці буденного життя. Воно настільки звичне, що ми і не вважаємо насильство насильством, це норма."

"Домашнє насильство – акт зумисного залякування, фізичного нападу, побиття, замах сексуального характеру чи будь-яка інша неправомірна поведінка одного партнера по відношенню до іншого. Наслідки можуть передаватися від покоління до покоління. Жінки, чоловіки та діти в Україні потерпають від насильства з боку своїх партнерів, батьків, друзів або незнайомців значно більше, ніж можна уявити. Стереотипи, які існують в українському суспільстві, а також слабкий захист жертв на законодавчому рівні, перетворюють це явище на епідемію."

"Але що робити, коли після роботи незалежно навіть від сприятливих умов на ній, вдома іноді відбуваються несподівані, але завжди неприємні метаморфози, тобто людина перетворюється на свою протилежність?! Її аморальні, ганебні вчинки стають не зовсім вмотивованими, неадекватними та некерованими. Зрозуміло, що подібні дії одного з членів родини по відношенню до інших містять ознаки протиправних дій, які можуть кваліфікуватися як насильство в сім’ї. Тобто тут ми вже маємо справу із серйозним, іноді непередбаченим психологічним дисбалансом у подружніх і батьківських відносинах, який, як правило, веде до негативних, особистісних і спільних, незворотних процесів. Це, в свою чергу, приведе до розладу та руйнування сім’ї. Як же захиститися від протиправних дій одного з членів сім’ї по відношенню до іншого та як їх попередити?"



10

Коментарі

19.12.10, 11:00

1 день без насилия? Ну это можно.

    Гість: lubomir

    29.12.10, 11:12

    Ага, а остальные 364 дня!?!

      39.12.10, 15:01

        49.12.10, 15:53

        Додала свій голос на сайті за вказаною адресою. Найприємніше те, що в перші ж хвилини побачила прізвища та імена знайомих, друзів, рідних, котрі підтримали цю Декларацію. ( подруги з Жидачева, кума зі Львова, автора цієї замітки та інших...) Так радісно на душі, наче побачилась з усіми! Було б непогано переглянути весь список тих, хто підтримує...
        Ще раз щиро дякую за актуальну і потрібну замітку!

          59.12.10, 19:59

          Важлива тема!
          Стільки людей насправді потерпають від насильства в родинах...
          Але ж родина мусить бути осередком довіри і любові...
          Інакше її вже й родиною називати не хочеться...

            611.12.10, 20:53

            Давно й стабільно...

            ...Схоже, що й надалі те буде.