хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Нові штрафи, на черзі зміни в кримінальному кодексі???

У звязку зі змінами Правил Дорожнього Руху, працівників ДАЇ наділили широкими повноваженнями. Тепер вони на дорозі бог і цар. Причому це люди ВЗАГАЛІ без освіти, і читати/писати вміють через одного! Як люди без юридичної освіти можуть встановлювати, винен водій чи ні? Чому водій мусить доказувати що він НЕВИНЕН, а не навпаки мають доказати його вину (де призумція невиновності)? Бо як вони як скажуть так і буде... і нічого в суді не докажеш, бо суддя не має підстав не довіряти працівнику МВС! ЧОМУ ТАК???

Наслухавшись випадків коли водії застраховоного авто при заїзді/виїзді з стоянки/гаража пошкоджували своє авто і викликали ДАЇ для складання протокулу для відшкодування страхової. А натомість були позбавлені прав!!! Як таке може бути коли крім особистого авто ніхто не постраждав?.

До прикладу порівняти людина їхала п"яна, - забирають права на 1 рік. (я вважаю це грубе порушення!)
і людина яка дотримувалась усіх правил, але по необережності пошкодила тільки своє авто - забирають права на 1 рік. чи не безглуздо???? то для чого дотримуватись правил, якщо ти правий чи не правий, всерівно тебе змішають з гімном, а потім доказуй що ти не верблюд!

---

По тій самій логіці якщо і далі так піде, то будуть внесені зміни до кримінального кодексу.
І тоді буде якщо Ви випадково у маршрутці чи в супермаркеті когось штовхнете чи задінете плечем, це буде розцінюватись, як замах на життя. Чи змова для вбивста??????? І впаяють смертну кару,  І вирішувати це буде не суддя в суді, а якийсь слідчий недоумок, без вищої освіти????






МИ НЕ БИДЛО!!!  МИ НЕ КОЗЛИ!!! - гімн помаранчевої революції, за що боролись на то і напоролись?

Народ давайте щось робити, неможна щоб нас так з болотом змішували!!!!


Акція протесту проти свавілля ДАЇ та чиновників



 
0

Коментарі

115.12.08, 18:38

*зачеркнуто* необъективно

    215.12.08, 18:42Відповідь на 1 від Вано)

    що саме "необъективно"?

      315.12.08, 18:44Відповідь на 2 від master-kit

      Всё. Вся заметка. Расшифровать по пунктам? Это займет время, если потерпите - постараюсь сподобиться

        415.12.08, 18:49Відповідь на 3 від Вано)

        Це моє бачення цієї ситуації. Чим більше лякають тим більше нестрашно! Але всякі закони треба розробляти/приймати обдувано, і зважати на КОНСТИТУЦІЙНІ права і свободи громадян. На верховенство права!

        А в нас як завжди все через жопу! Вигідність цього закону тільки для ДАЇстів, для них виручка виросла в 10-20 раз!

          515.12.08, 18:52Відповідь на 4 від master-kit

          Если Вас не затруднит, приведите мне, пожалуйста, примеры несоответствия изменений в КУоАП Конституции Украины?

          Только сразу прошу - не стоит про презумпцию невиновности. Разделим мух и котлеты, хорошо?

            615.12.08, 19:11Відповідь на 5 від Вано)

            1. http://vvlaw.com.ua/index.php?id=29 - будь ласка читайте!

            2. у Конституції України стаття 28 - "Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана МЕДИЧНИМ, науковим чи іншим дослідам."
            а як у нас визначають чи я у стані алкогольного сп"яніння?.. а якщо відмовлюсь то всерівно винен!!! як це розуміти?

            і є ще багато НЕЛОГІЧНИХ і таких що суперечать іншим законам... але на рахунок цього я з Вами сперечатись не буду, я не юрист!

            П.С. Ви теж із "внутрених органов"?

              715.12.08, 19:35Відповідь на 6 від master-kit

              1. Относясь с глубоким уважением к Вадиму Леонидовичу, тем не менее, прошу Вас ответить на мой вопрос - приведите мне, пожалуйста, примеры несоответствия изменений в КУоАП Конституции Украины? Ссылки на ведомственные приказы ГАИ в дальнейшем приводить не следует, ога?
              2. В приведенной Вами ссылке на нормы Конституции ключевым словом есть слово "ОПЫТАМ" (дослідам), а не медицина. Проверка на состояние алкогольного опьянения - это не опыт над человеком. Опыт - это когда ему хрень какую-то вкалывают, а потом внимательно наблюдают - сдохнет или поправится (образно). А если Вы отказываетесь от прохождения осмотра на предмет алкогольного опьянения - Вы пьяны. Иначе почему бы и не пройти?

                815.12.08, 19:37Відповідь на 6 від master-kit

                3. Очень жал, что "не юристы" публикуют такие заметки и тем самым провоцируют иных "не юристов" на всяческие глупости. А всяческие глупости, иной раз, заканчиваются грустно.

                П.С. Я не из органов. Я адвокат. И поэтому стараюсь предостеречь от незаконных действий. Иначе мне придется Вас защищать и зарабатывать на Вас свой гонорар.

                  915.12.08, 19:56Відповідь на 8 від Вано)

                  Дослід - це отримання інформації для вивчення і тп...(а не якась "хрень", усе має чітке визначення!) В даному випадку аналізи взяті медичним шляхом і є ДОСЛІДАМИ. Адже вивчають наявність алкоголю і тп у крові! - жаль що адвокат такого незнає!

                  І за конституцією я маю право відмовитись! я наприклад не взагалі п"ю, але боюсь різні уколи і медичні заходи які проводять невідомі мені працівники медицини, я довіряю провіреним лікарям! Адже я нехочу через надмірну цікавіть якогось працівника карального загону (ДАЇ) потім все життя лікуватись від хвороби(Снід ... і тп) якою мене "нагородять" невідомі мені медики!

                    1015.12.08, 19:58Відповідь на 8 від Вано)

                    Так я НЕ юрист, Але я ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ! і хочу щоб мої права дотримувались! я хочу щоб закони були логічні. і не суперечиливими. І якщо я раз в рік заплатив за ТО і пройшов його, то я небажаю його щомісяця проходити коли спішу на якусь важливу зустріч, бо бачите інспектор Петренко сьогодні вирішим мене перевірити...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна