Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

10 помилок молодої дружини

  • 23.04.15, 08:45
1. Скаржитися на свого чоловіка і ваші стосунки своїм батькам. Ви помиритись, і ти його пробачиш, а ось твоя мама ніколи. Це сильно налаштовує твоїх батьків проти твого чоловіка, адже він ображає ЇХ дочку. І в один прекрасний момент ти ризикуєш опинитися між двох вогнів, розриватися між батьками та чоловіком.
2. Боротися за рівноправність. Одружившись, я почала активно відстоювати позицію рівноправності в сім'ї. Все має бути порівну, все по-чесному і ні як інакше. До чого це призвело? Рівноправність виникло не тільки в обов'язках по будинку, але і в оплаті рахунків, зароблянні грошей і перекладання на мене відповідальності, якою я була не готова нести.
3. Не вірити в ваш шлюб. Коли я тільки-тільки вийшла заміж, я підсвідомо залишалася заміжньої і постійно ловила себе на тому, що я продовжую приміряти інших чоловіків в якості свого чоловіка. Я так багато сил і енергії витрачала на це, що для сім'ї у мене залишалося зовсім небагато.

ДАЛІ - 
http://posydenki.com/stati/kohannja-romantika/10-pomilok-molodo-druzhini.html
3

Коментарі

123.04.15, 11:34

Имела неосторожность перейти по сылке
и что я там вижу..
Цитата "Сравнівать свою сім'ю з іншими."

    Гість: зпалив москву

    214.07.15, 13:57Відповідь на 1 від Streleckaya

    все вірно - жінка має права вимагати у чоловіка жити за президетськими звичками: відмовитись від крепосного народу за кордоном та вирішувати усі складні питання для спокою та цілосності сім'ї.