хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Quixotic

попередня
наступна

Не завжди так буде...

  • 20.11.08, 15:09
НЕ ЗАВЖДИ ТАК БУДЕ...
  Але ти мусиш щось робити, не стій на місці, не дай нікому і нічому у твоєму житті зробити тебе непотребом, змішати тебе з багнюкою... Пам'ятай ти людина, ти не комаха, не собака, не плазун! Тобі не треба підноситися над іншими, але тобі треба дивитись вгору, тобі не можна засохнути, але дивись, щоб не стати тобі медузою. Усього треба мати в міру, але краще, щоб це було тільки корисне. Коли ти будеш сіяти, дивись, що з того може вирости
  Можливо колись ти будеш читати ці слова, але я вже буду давно у домовині, то і тоді є можливість мене оживити, бо я не звикла здаватися, я буду боротися до останнього. Хоча знаєш, все залежить від тебе, бо я лише тобі можу підказати, але за тобою рішення, що і як робити. Твоє життя дуже цінне, і можливо коли ти це зрозумієш, то не будеш свій час витрачати на пусте. 
  Може це останній раз коли я зможу тебе попередити, що дорогоцінний час не вернеш, так само як і в річку двічі не зможеш увійти. Дай мені шанс на життя, і я буду робити все можливе, щоб тобі допомогти.
                                                                                                                                                     назавжди твоє сумління...



100%, 5 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі

Гість: Грицацуева

120.11.08, 16:16

Соломонишь?

    Гість: Rainy_evening

    221.11.08, 19:02Відповідь на 1 від Гість: Грицацуева