Прохання ;)

Господи, пішли мені будь ласка нормального хлопця...я ж тебе врешті-решт не ціни на бензин і газ прошу понизити...

Дежавю 3

для тих, хто памятає  smile



Моя душа – це птиця Фенікс

Гаряча і червона наче жар)))

Моя душа – це грім небесний,

Що сплелися в один удар!




Я вас таки дістану)))

Така от я собі українка, без фанатизму. Не ношу вишиванку, в церкву рідко хожу, не дуже люблю українські народні пісні, не тому що не люблю зовсім - сумні вони здебільшого. Дехто навіть образитись на мене умудрився за такий "крамол". Ну це я просто згоряча. Але ж ми не можемо бути усі однакові під копірку? хіба ні?

Та справа не в тім.

Допоможіть будь-ласка віднайти українські вірші і пісні від яких хочеться жити. і не просто жити, а так би мовити досить активно жити))))) (для порівняння: мені подобаються африканські дикі танці, хоч насправді це лише видається, що вони дикі)

Дякую.

Не дружу зі всіма

Це стосується нових.  Хто уважний

Теревенька9

Лютий, березень важкі місяці для організму. Чомусь енергії не багацько і настрій мінорний.

Але це не означає, що з таким положенням речей потрібно миритись. Мусимо пам'ятати про про вітаміни, піші прогулянки, заняття спортом.

І ще одна порада, від мене. Ми люди, створіннячка сонцелюбиві. А якщо сонячного світла недостатньо + затяжний неважняцький настрій (породжений стресами і т.п.) призводить до вірусних захворювань. Як кажуть - соматика. Тому рекомендую робити йодову сітку на підошву ніг, 3-4 процедури повинно бути достатньо.

В кого є свої методи в боротьбі з цими двома місяцями року? ;)


Теревенька 8

Кажуть завтра свято - ДЕНЬ ДОБРОТИ.

хм...



Прийшли Ми Люди в світ творити добрії діла, 

Нести проміннячко  в серцях, без тіні сумяття.

А як вже тінь закралась, в думки забрела?

Мабуть для того є вся сила каяття!!!


Уважні ж будьте кожну мить,

Обійми відкриваючи усім.

Щоб потім раптом не згоріть... 

У полумї підступнім і лихім




Мої вітання!!!

ІСТОРІЯ

Древні римляни День любові відмічали 14 лютого - вони возносили благання богині браку і материнства Юноні, згадували бога еротизму Ероса і бога розваг Пана.


Дівчата шукали своїх чоловіків, написавши лист і кинувши його в глибоку урну. А той, хто його витягував звідти, і ставав чоловіком. Ще молоді люди під час свята били один одного шкурами звірів і в такому скаженому танці-грі шукали свою другу половинку.

Древні греки влаштовували масове зайняття любов'ю і пишні застілля на честь богині любові Афродіти. Під час цих оргій знаходилися і супутники життя.

День святого Валентина стали масово відмічати в Західній Європі. Традиція писати валентинки, дарувати солодкості, квіти і співати серенади міцно увійшла до свідомості людей. До речі, саме до цього свята капіталістами було налагоджено виробництво листівок і карамелі.

Придворний літописець англійського двору Сэмюэль Пепис ще в ХVII столітті писав про те, що в день Валентина молодим людям необхідно обмінюватися рукавичками, кільцями і цукерками. Крім того, в це день будь-яка жінка може підійти вподобаному їй чоловікові і запропонувати йому стати її чоловіком. Важливе те, що чоловік не мав права відмовити пані. А якщо його серце вже було сковане, то у такому разі він дарував їй шовкову сукню.

В Японии и Корее с 1930-х гг. существует традиция в этот день презентовать второй половинке сладости. В День Валентина получают подарки только мужчины, женщинам дарятся презенты месяцем позже – в Белый День. Причем в Корее существует традиция отмечать и так называемый Черный День. Его придумали корейские мужчины-одиночки, которые не получили подарки в День Валентина, поэтому они собираются на мальчишники, напиваются с горя и едят черную лапшу Jajang.

СЬОГОДНІ

У пристрасній Франції в день закоханих дарують один одному коштовності, а в романтичній Данії посилають один одному засушені білі квіти.

А ось в манірній Англії юнака і дівчини гадають. Пані прокидаються до сходу сонця і виглядають у вікна. Перший, кого побачить панночка, і стане її чоловіком. А в одному з графств - Дербшире - дівчата від 3 до 12 разів обходять церкву опівночі і повторюють заклинання. Після цього, згідно з легендою, вони зустрінуть справжню любов. Цього дня також усі незаміжні англійки кидають в річку записки з іменами чоловіка своєї мрії. Папірець, який першим спливе вгору, стане фатальний, так само як і ім'я, на ній написане.

На Ямайці цього дня здійснюються масові "голі весілля": урочистості проводяться на численних пляжах і голяком.

У Бразилії День закоханих святкується 12 червня. Цього дня самотні бразилійки виконують магічні ритуали, тим самим залучаючи до себе самотніх чоловіків.

У Ізраїлі День любові відзначається у кінці літа. Дівчина цілком може запропонувати свої руку і серце вподобаному їй чоловікові.

У німців любов асоціюється з божевіллям, а святий Валентин, природно, вважається покровителем схиблених. Цього дня вони прикрашають психіатричні лікарні строкатими стрічками і кольорами, служать спеціальні меси.

Поляки в день закоханих відвідують Познаньскую метрополію, де, згідно з древнім переказом, знаходяться мощі святого Валентина і зберігається ікона з лицем преподобного. Поляки вірять в її чудодійну силу, тому вважають своїм боргом прикластися до неї і попросити святого про сімейне щастя.

До речі, День святого Валентина заборонений в мусульманській Саудівській Аравії. Комісія з впровадження доброчесності і відвертання гріха встановила захмарні штрафи за недотримання їх постанови. Магазинам суворо-пресуворо заборонено продавати валентинки, червоні троянди, м'які іграшки і солодощі у формі сердечок, тому як "згубні західні традиції бентежать уми підростаючого покоління Саудівської Аравії, а такого роду свята культивують гріх".

ВІТАННЯ



кажуть любов може настигнути у будь-якому віці :)


Дякую усім за щирі побажання)))) heart

Теревенька 7

Перш ніж пройти до мого серця,

поспілкуйтеся з моїм пофігізмом, егоїзмом і самовпевненістю. 

Всерівно хтось з них  забанить))





Майже перепост (для Man-O-War). Але в кожному жарті є доля правди ;)

Дякую шановні модератори за довір'я

  • 07.02.13, 00:01
  • i ua
Дуже дякую))))). але перед виходом в світ, прошу попередити, я збігаю хоть саму простеньку зачіску зроблю і чорні окуляри натягну. ;)

Цікава думка

Єдина причина, по
якій, можливо, хтось
ненавидить тебе - це тому, 
що він/вона просто хоче бути

на тебе схожим.



хм.... ;)