Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Тетяна

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Начальника Дрогобицької Виправної Колонії № 40 затримано за хаба

  • 30.03.09, 14:53
За отримання хабара в розмірі 2000 тисячі доларів США затримано начальника Дрогобицької виправної колонії №40, майора внутрішньої служби Ореста Шумеляка . Хабар, за попередніми даними, було отримано за сприяння в оформленні документів на умовно-дострокове звільнення одного із засуджених. Учора було надіслано подання про застосування до нього як запобіжного заходу - взяття під варту.

  У Дрогобицькому міськрайонному суді, Львівської області, відмовилися спростувати, або підтвердити цю інформацію, посилаючись на те, що телефоном коментарі у їх суді не дають.

  Подібна ситуація із отриманням хабаря за умовно -дострокове звільнення трапилась із Начальником Виправної Колонії 114, що у Могилів -Подільському районі Лисенком О., Однак тоді він зумів уникнути покарання. Більше того, він подав до Бершадського суду редакцію православної газети \\\"Слово Боже - УПЦ\\\", з вимогою спростувати інформацію, яка була згідно Закону \\\"Про звернення громадян\\\" поширена у засобах масової інформації. Справа в тім, що на адресу цієї газети надходило чимало листів від засуджених з ВК 114, які повідомляли про своє жорстоке, нелюдське утримання. Коли порушувалися їхні конституційні права. Знущання та приниження людської гідності стало нормою буття у цьому виправному закладі. Однак згідно рішення суду редакція газети \\\"Слово Боже - УПЦ\\\", зобов\\\"язана відшкодувати цьому пану Лисенкові Олегу 1500 гривень, за буцім-то моральний збиток. Чи зможе начальник Дрогобицького виправного закладу відкупитись? 
0

Коментарі